Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 25, 2011

Lovelyq woog op het moment van schrijven 92.00 kg (bmi: 39.30).

Zo weer even een berichtje.
Het sporten gaat echt geweldig goed. Het gaat zo goed dat ik zelfs een abonnement op de sportschool genomen om ook nog 1 keer in de week aan krachttraining te gaan doen en dan wel met body pump.
Dus nu is het 3 keer in de week wandelen/ snelwandelen 2 keer in de week zwemmen en dan nog 1 keer krachttraining.

4 weken geleden ben ik bij de diëtiste geweest waar ik mijn vetpercentage heb laten meten. Dit was toen 48% vandaag heb ik dit weer laten meten bij de sportschool en kwam ik op 41.7% dus er is 6.3% vanaf. Ik stond bijna te springen.
Over 4 weken wordt het weer gemeten en over 8 weken heb ik de hele fit test weer. Dus dan kan ik echt zien of ik vooruit ga.

Het eten gaat ook steeds beter alleen blijft het erg moeilijk wanneer ik alleen ben. Vorige week heb ik wel 4 keer gekookt en ook gezond dus dat is echt wel verbeterd want meestal at ik dan de hele week brood en tussen door een pizza of zo. Dit zal altijd wel een moeilijk punt blijven maar rustig aan op bouwen is mijn motto nu.

Ik hoop hier binnenkort ook weer neer te kunnen zetten dat er ook weer wat gewicht af is en wat cm van mijn buik. Want dit is nog niet het geval.

Lieve groet.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan