Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 25, 2011

Vbnm woog op het moment van schrijven 65.20 kg (bmi: 21.78).

Ik ben de controle een beetje kwijt het hele jaar mooi op gewicht of zelfs te licht .het zal wel een najaarsdip ijn of zo.maar ik zit aan het gebak en snoep en ooooh wat heerlijk alllemaal gevolg een aantal kilo"s erbij .ja ja hoor ik jullie zeggen 65 waar hebben we het over maar 65 wordt 70 en 70 wordt 75 helaas .maar goed ik doe mijn best om het niet zo ver te laten komen .ik ben denk ik lijn moe liefs tineke

October 25, 2011 om 10:26
Oei Tineke, zo ineens die kilootjes erbij. Best dat je dat in de gaten houdt en wat gas terugneemt... Zou zonde zijn dat het nog meer omhoog gaat.

Was je niet terug aan het hardlopen gegaan? Waarom zit je nu aan het gebak en snoep? Het lijnen mag je niet moe worden, dan kan je beter jezelf richten op gezond eten en af en toe eens wat zondigen, maar laat je zeker niet gaan hè meid. Dat is het allemaal niet waard.

Groetjes,

Pekineesje
October 25, 2011 om 11:43
Hallo Tineke!
Inderdaad erg vervelend en jammer dat je in een dip zit. Ik snap dat je heus wel probeert eruit te komen maar kun je niet proberen je energie wat positiever aan te wenden? Je lijkt er al van uit te gaan dat je wel weer 75 wordt en dat wil jij (en willen wij) toch niet? Niet berusten maar terugvechten. Denk eraan dat het je lichamelijke gezondheid (ook) beïnvloedt.
Kun je er niet met iemand over praten?
Ik hoop voor je dat je een uitweg vindt en je balans terugvindt.
Veel sterkte daarbij!
:l:iefs :t:joepie

October 29, 2011 om 05:34
Hoi Tineke,

Snap goed wat je bedoelt met lijn moe... herken het ook wel.. soms dan ben ik een paar dagen goed bezig, waarna ik dagen achtereen kan snaaien.. pas als de weegschall weer doorslaat kan ik me weer herpakken..om er iets af te werken!
Succes en pak de draad op!

Fijn weekend!
November 6, 2011 om 11:25
Hey Tineke, Alsnog van harte gefeliciteerd! Hopelijk heb je een fijne dag gehad en daar hoort "snoepen" bij... en wat er snel aankomt is er ook vaak weer snel af.. vaak toch vocht.. snap goed dat je een bepaald gewicht wilt wegen,maar ook met dit gewicht zie je er super uit!
Succes en zet em op!
November 7, 2011 om 04:42
Hey Tineke,

Tja, die eetbuien kunnen geregeld opduiken. Ik ben er al een tijd van bespaard gebleven, al durf ik nog wel eens op een avond in het weekend ineens naar de nachtwinkel rijden om een pak chips... Of een kaastaart bakken en die op 2 dagen tijd samen met mijn vriend opeten... Maar dat noem ik dan meer snoepbuien. Ik heb hier indertijd serieus horrorverhalen gelezen over eetbuien, waarbij men dan alles door elkaar naar binnen werkt (koeken, chips, chocolade, pasta, brood enz.). Bij mij uit zich dat meer in : ik heb zin in chips dus ik haal een pak. Terwijl ik dan geen boterhammen of zoeterij eet. Dus ik denk dat het bij mij nog meevalt dan.
Ik hoop dat je die klik in je hoofd snel kan maken hoor, zou zonde zijn van die kilo's die je nog niet zo lang geleden bent kunnen kwijtspelen hè.
Groetjes,
Pekineesje
November 7, 2011 om 09:56
Hallo Tineke!
:partybow02::sorry::sorry:, jouw verjaardag vergeten.:partybow01: Alsnog heel hartelijk:gefeliciteerdbig: Heb je een gezellige dag gehad?
Hopelijk heb je nu je verjaardagstaart op en kun je met frisse moed verder gaan op het afvalpad! Ik hoop echt dat het je lukt een halt toe te roepen aan je eetbuien. Sterkte daarbij!
:l:iefs :t:joepie

:l:iefs :t:joepie

[/font][/size][/color]
November 19, 2011 om 10:17
Hey Tineke,

Oeps, ik zie dat ik ook je verjaardag ben vergeten! Bij deze toch nog een dikke proficiat hoor.

Ik zie dat je toch al terug wat bent afgevallen, dus het gaat weer de goede kant op. Ik ben blij om dat te lezen.

Zo'n dipjes horen erbij, maar je herkent ze vlug en je kan tijdig ingrijpen. Je weet wel wanneer je in de fout gaat hè, maar op sommige momenten kan je dat weinig schelen. Ik ken dat wel...

Ik hoop dat je de controle terug in handen hebt.

Goei weekend,

Pekineesje
November 20, 2011 om 10:53
Hallo Tineke!
Goed van je dat het je gelukt is er weer wat af te krijgen!
Probeer dit nu vast te houden, want je hebt nu een supergewicht!
Veel sterkte daarbij en een goeie week toegewenst.
:l:iefs :t:joepie

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan