Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, November 17, 2011

Mlsvaltaf woog op het moment van schrijven 70.80 kg (bmi: 25.09).

Het afvallen gaat niet geweldig maar ik blijf redelijk op gewicht. Soms kom ik een beetje aan maar waar ik het meest trots op ben is dat ik niet doorsla. Ik heb het onder controle. Als ik een beetje uit de band ben gesprongen dan doe ik de dagen daarna weer extra rustig aan en het gevolg is dat ik heeeeel langzaam beetje bij beetje naar mijn streefgewicht toe ga. En dat is best moeilijk met die feestdagen met al dat lekkers overal. De verleidingen loeren overal. Maar ik ben sterk.
Ik moet ook soms erg lachen om al die mensen die in de supermarkt overal van proeven. Ja ik weet het, het staat er voor.... maar dan ben ik zo trots op mijzelf dat ik niets neem! Af en toe heb ik nog best wel eens trek in snaaien, maar ik weet mijzelf steeds vaker en beter te corrigeren. Dus het gaat goed. Ik geef mijzelf hierbij dus een grote pluim.
:dikkeduim:

November 17, 2011 om 13:39
Ik denk juist dat je goed bezig bent.
Afvallen op zich is niet moeilijk (nou ja, moeilijk zat hoor) maar het veranderen van patronen en levensstijl, dat is zo enorm moeilijk. Als je dat niet veranderd en je gaat domweg afvallen, dan heb je grote kans dat je verloren kilo's jouw weer weten te vinden, inclusief wat vriendjes.
Dus wees maar trots op jezelf. Je bent met hele goede dingen dingen bezig. En je gewicht gaat toch langzaam naar beneden. Het komt wel goed met jou zo!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan