Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, November 17, 2011

Bubbelies woog op het moment van schrijven 79.60 kg (bmi: 29.60).

Hey lieve buddies!

Even een snelle update van mij, want het is al zo lang geleden!
Het leven is erg hectisch momenteel. Ik ben begonnen aan mn eerste dagen in Gent, terwijl ik tot eind december ook nog 2 dagen in Amsterdam werk. Dus het is veel reizen en erg onrustig.
Vanmorgen was ik erg benieuwd wat de weegschaal zei, maar toen ik er op ging staan zei hij helemaal niets. Zelfs geen vriendelijk ´Hallo´ dat hij altijd geeft voor het vernietigende getalletje. Met verhuizen hebben we de batterijen er blijkbaar uitgehaald :) Ik ga eens op zoek naar de batterijen, en probeern het volgende week als ik weer in ons huisje ben nog eens :)

Ik doe mn best om gezond te blijven eten, maar het is moeilijk. We eten veel ´magnetron´ aangezien ons fornuis verkocht is. Met een magnetron, stoomkoker en grill komen we een heel eind, maar zonder koelkast zorgt er wel weer voor dat je moelijker dingen kan bewaren. En dan worden het toch snel makkelijke dingen die je niet in de koelkast hoeft te bewaren. Nog 2 weken, dan zitten we volledig in ons nieuwe huisje, en logeer in de dagen dat ik in NL werk bij mn ouders. Dan komt er hopelijk weer wat regelmaat EN gezond eten op het programma :)

Ik heb mijn afvalplan voor de komende maanden opgegeven. Mijn streven is om gelijk te blijven (dat is de afgelopen maanden schommellen tussen de 79 en de 80. Dus NIET boven de 80!!!!!!! Het nieuwe jaar brengt dan nieuwe kansen, meer rust en daarmee hopelijk ook de rust om aan mezelf en mn lijf te denken, in plaats van de dag doorkomen.

Ik houd jullie op de hoogte!

:bubbelies:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan