Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, November 17, 2011

Sandrav72 woog op het moment van schrijven 79.70 kg (bmi: 28.58).

:update:

was vanmorgen aangenaam verrast toen ik op de weegschaal stond, snap er niets van. Ben er echt ook wel 4x opnieuw op gaan staan en ook nog op een ander plek. Toen heb ik mijn schouders maar opgehaald zo van oke.

Zo blijft dat afvallen toch vaag.....ik hoop alleen dat dit dan wel blijvend is en dat het zo blijft gaan hahahaha

ik wil jullie allemaal alvast een goed weekend wensen

groetjes en liefs
Sandra:hoeraweekend:
Hay hay,

Nou moet zeggen dat ondanks mijn negatieve bui en aanvallen van eten of tewel vreten, het redelijk met me gaat. Ineens toch wat vocht kwijt denk ik want ik ging echt ineens boef naar beneden. :enthousiast:

Ben ook weer begonnen met sporten, want dat had ik weer helemaal tot nul gereduceerd. Dus deze week weer voorzichtig opbouwen en weer volop aan de slag. Ik heb toch wel gemerkt dat het bij mij vooral in te weinig bewegen zit.

Het wordt even een kort boekje, want ik zit op het werk en dat moet ook gewoon doorgaan toch.....

tot later....

Groetjes

Sandra

Onbekend
November 18, 2011 om 09:35
Schuif es op?! Mss geeft jouw weegschaal ook wel minder sentimientos aan :haha:
Afvallen gaat voor geen meter hier. Maar stabiel blijven vind ik al heel wat. Eerst weer wat rust in de tent en de feestdagen voorbij. Het zijn nu drukke tijden kwa feestjes en etentjes dus als ik rond de 80 2012 inrol ben ik al lang blij.

Ik ben nog steeds bezig met allerlei onderzoeken enzo. Maar in de afrondende fase zeg maar. Ik weet sinds een kleine 2 weken dat ik fibromyalgie heb. Een soort reuma in je spieren zeg maar. Daar komt oa die slaapdrama's vandaan. Minder fijn zeg maar. Dus binnenkort zal het traject wel starten om hier mee te leren omgaan. Komt allemaal wel goed hihi.

Goed weekend alvast!!
:sentimientos:
November 18, 2011 om 13:05
Ha San,
Daar heb jij zo gelijk in... voor jezelf kiezen, je eigen keuzes maken... Ik vind het razend moeilijk, ik ben een mens dat enorm op anderen intuned en ook heel graag wil dat iedereen het goed heeft, dat alles in vrede gaat... en vergeet daarbij mezelf wel eens (een poosje). Ach... inmiddels ben ik 43 en kan ik zo langzamerhand gewoon zeggen: dat is zoals ik ben, ik ga niet veranderen, dat gaat ook helemaal niet. Ik ga accepteren dat ik zo ben en daar zo goed mogelijk mee leven... Wat goed met jouw gewicht, lekker van genieten!!!
Fijn weekend,
:fooddiva:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan