Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, November 17, 2011

Cillie woog op het moment van schrijven 69.90 kg (bmi: 24.19).

Hoi lieve allemaal!

Bedankt voor jullie lieve berichtjes in mijn vorige dagkboekje!
Hier gaat alles goed! heb de draad weer goed op kunnen pakken. Kom net van de consulente vandaag en toch deze week -1.3 kilo!! zit nu onder de 70!!!!!!!!!!!! ongelovelijk!
Hoe gaat het met jullie?

November 18, 2011 om 02:56
:bloemenlijn1:

Priscilla!!!

:onderde70kilo:
PROFICIAT!!!
:gazodoor:

Wat heerlijk dat het met jou ook weer `gewoon` lekker gaat, yes!!

Hier met mij ook!
Ik geloof echt, dat `het` allemaal gaat om de juiste keuzes maken, gedurende de daadwerkelijke afvalperiode én ook gedurende de gehele periode daarna (de rest van je leven, dus).

Afgelopen zaterdagavond was voor mij niet de juiste keuze (maar heb er wél van genoten op dat moment, hahaha), en vanaf zondagochtend ben ik meteen weer in het gareel gesprongen, door het maken van de wél juiste keuzes.

Dit was weer een goed leermoment voor mij, ik heb namelijk geleerd, dat ik kan vallen, maar dat ik meteen weer op kan staan en door kan gaan, terwijl ik lief blijf tegen mezelf, waardoor de snaaibui beperkt blijft tot het ene moment van snaaien, en dat vind ik persoonlijk een hele fijne wetenschap.

Meid, ik wens jou een héééérlijke dag vandaag toe, en ook alvast een fantastisch weekend, dat zal bij ons beiden wel lukkuhhhh!!!
:haha:

Liefs, en een dikke :vrienden02:
:zonnetje1972:
Onbekend
November 18, 2011 om 06:23
Wow wat een geweldig resultaat en wat een nieuwe mijlpaal. Echt goed gedaan hoor, ik hoop dat ik kan zeggen dat ik snel onder de 80 ga komen. Dat zou ik zo graag willen.

Met mijn moeder gaat het een stukje beter maar is echt nog een lange weg. Ze zit te overwegen om 8 december de knoop door te hakken en te opereren. Dan is ze wel de pijn kwijt, alleen ben ik bang dat ze dan snel teveel gaat doen, dat ze zo weer een hernia terug gaat krijgen. Maar dagelijks pijn hebben en niks kunnen doen lijkt me ook niks.

Fijn weekend en ga zo door

Liefs

Renate
Onbekend
November 21, 2011 om 03:09
Wat ontzettend goed van je. Zelf heb ik een flink groeiproces mogen doorlopen en daar hoort ook weer een gewichtsstruggle bij. Maar afgelopen week was er een laatste stukje van een puzzel dus ik hoop nu dat mijn lijntje weer naar beneden kan gaan.

Hopelijk ben ik dan net zo sterk als jij en ga ik op weg naar de 85. Dat is voorlopig mijn einddoel.

Ben trots op je lieverd!

:bloem2:
November 21, 2011 om 14:11
Meid je bent een topper!!!! Ben benieuwd wat een weekend vol uitslapen, slenteren(shoppen) en wandelen voor je gedaan heeft! :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan