Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, November 17, 2011

Strandleventje woog op het moment van schrijven 93.80 kg (bmi: 32.84).

Donderdag 17 november:
Gelijk maar beginnen aan mijn dagboek want ik weet dat het helpt om het van me af te schrijven.
Vandaag een vrij makkelijke "lijn-dag" eigenlijk! Eerst even een uur getennist en na afloop het koekje bij de thee gelaten voor wat het is (ontbijtkoekje had ik van te voren op). Daarna lunch om gelijk weer richting tennisbaan te gaan voor een onverwachte tennisles (mocht invallen). Daar zat het tempo lekker in en dat is dan gewoon top!
Na afloop lekker wat gedronken een aangezien er nog 3 aan de lijn zijn, ging alle koek naar iemand anders :) Scheelt wel dat er meer bezig zijn! Het stimuleert enorm!
Eenmaal thuis vanmiddag taalde ik ook nog nergens na...
Alleen een beetje jammer dat de mannen ipv morgen, vandaag al frites wilden (doen we hier 1 keer per week) en dus heb ik vrolijk in mijn eentje een salade gemaakt en die, onder het genot van de lucht van frites, opgegeten :)
De knop is nog steeds erg prettig om :) Ik hoop dat ik het op deze manier goed vol blijf houden...in ieder geval eerst maar weer onder de 90 duiken..
Helaas zat ik daar in de lente al...maar ja...de zomer he! Veel te gezellig met vrienden, hapjes/drankjes/bbq enz! Dus moet weer die grens gaan opzoeken en dan er ruim onder gaan duiken...voor de lente begint! ;)

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan