Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 25, 2011

MaryAnna woog op het moment van schrijven 96.50 kg (bmi: 30.46).

Vanmorgen was ik toch weer aangekomen, maar ik denk wel dat dit een goede reden heeft....ik zit al een paar dagen te wachten op mijn menstruatie, ben later dan normaal. Zou dat met het lijnen te maken hebben? Toch straks even vragen aan mijn consulente. Heb vanaf gisteren ook al flinke hoofdpijn (heb ik altijd voordat ik ongesteld word) en voel me een beetje opgeblazen. Ik ga er dus vanuit dat die extra 6 ons die er nu aanzitten ook snel weer verdwenen zullen zijn. En ik zit nog steeds onder mijn streefplan, dus dat moet goedkomen!
Over een uurtje naar de consulente en dan heb ik er 4 weken opzitten. Dan is ruim 8 kilo toch al heel wat!! Nog 4 weken te gaan tot de kerst, dus die laatste 4 gaan ook nog verdwijnen!!

November 29, 2011 om 10:32
Hoi

En wat zij de consulente?
En 8 kilo in 4 weken is echt fantastisch!
Je bent hartstikke goed bezig.
Die laatste 4 lukt je ook dat weet ik zeker.
Zelf wil ik nog heel graag 7 kilo kwijt voor de kerstdagen.
Maar of dat gaat lukken?????
We zien het wel, we doen in ieder geval ons best.
Veel succes.

Groetjes Sil
November 29, 2011 om 14:29
Hoi Sil!
De consulente was erg tevreden, en sinds vorige week woensdag is er ook weer een kilo af, dus nu nog 3,2 kilo te gaan en dan is het mij gelukt!! Ik heb dus goede hoop!
En Sil, ik zeg altijd: meer dan je best doen, kun je niet! En elke kilo die eraf gaat is er weer eentje, en of je het nu snel of langzaam doet, als je echt wilt kom je er wel! Ik heb met de consulente afgesproken dat ik in de week van kerst 'normaal' ga eten, ik ga dan nl. op vakantie en vind het niet erg leuk om dan steeds een shake te moeten nemen. Als ik terug kom ga ik weer vrolijk verder, ik wil héél graag naar de 85 in het voorjaar! Dus ik heb ook nog een lange weg te gaan, kunnen we elkaar nog een hele tijd steunen ;-)
groetjes en zet hem op!!! MaryAnna
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan