Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 25, 2011

Famkewildeman woog op het moment van schrijven 76.40 kg (bmi: 26.44).Excuses aan diegenen die afgelopen woensdag hoopten op mooi lijstje van mij... Het is er gewoon niet van gekomen! En nu ga ik m niet meer maken, dat vind ik niet eerlijk, want mijn eigen gewicht is alweer heel anders dan woensdag, en ik vind t toch leuker om het bij de woensdag te houden. Dus nog even geduld, volgende week woensdag wil ik m zeker weer maken.

Mijn gewicht ging eerst langzaam omhoog, tot ik woensdag zelfs weer op 78,0 kg zat. Maar gisteren was het ineens 77,2 en vandaag 76,4 kg. Dus ik hoop nu dat dit weer standhoudt... Dit weekend weer alle gelegenheid om gewoon netjes te eten. Alleen morgen twee kraambezoeken, maar twee keer beschuit met muisjes is niet zo ongezond.


Ik heb trouwens afgelopen dinsdag een chocoladeletter gekregen van mijn ouders! Heb ze meteen maar verteld dat ik m waarschijnlijk niet zelf ga opeten... Dat vinden ze ook niet erg, maar ze vonden het ook niet leuk om het me maar niet te geven. Maar ik heb de volgende dag meteen een stukje gegeten... En nu kan ik er wel een tijdje vanaf blijven.
Ik heb ook al chocolade kruidnootjes in huis, omdat ik die kon kopen voor een goed doel... Maar die blijven netjes dicht tot wij pakjesavond vieren (9 december pas).
En ik heb van m'n ouders ook een adventkalender gekregen, met elke dag een chocolaatje. Daar ben ik wel erg blij mee, ik denk dat ik ook lekker dat chocolaatje de meeste dagen zelf opeet, en soms aan mijn man geef of aan de overbuurkinderen. Komt ook wel goed!

Nou, ik ben super gelukkig dat m'n gewicht weer wat gedaald is, die 78 kg is toch een beetje een eng getal voor mij, omdat ik 6 jaar geleden niet lager ben gekomen... Dus hopen dat ik nu goed laag in de 76 blijf, tot aan Texel volgende week, want dat zal wel weer een beetje voor extra gewicht zorgen... Hoewel ik daar veel ga bewegen om het lekkere eten te compenseren!

Fijne dag toegewenst!

November 25, 2011 om 07:50
Wat fijn kamke, dat jouw gewicht zo lekker naar beneden gaat!
November 27, 2011 om 05:19
Super Famke dat je weer van die 78KG af bent! Je gaat echt goed hoor. En af en toe een heel klein stukje chocolade moet je ook kunnen nemen als je het maar ergens compenseert en niet te vaak doet. Afvallen door gezond te leven moet ook geen strafkamp worden natuurlijk want dan is het ook niet vol te houden. Respect hoor dat je het zo lang al zo goed volhoudt :). Ik heb het je al eerder gezegd je bent echt een voorbeeld voor mij :D! Ga zo door en ik blijf je volgen.

Liefs Braampje
November 27, 2011 om 08:25
Wat heerlijk meid. Hou zo vol!!!
Liefs, anne
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan