Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 25, 2011

Datisprive woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 25.25).

:enthousiast:

80!!!!!!!
WAT?!?!?!
80!!!!!!!!!!!!!!!

Yeeeeeee m'n volgende doel is behaald! De weegschaal gaf 80 kg aan! En dat terwijl ik me de afgelopen week niet echt heel goed gedragen heb. Zo stom geweest krentenbrood op het boodschappenlijstje te schrijven en dat vind ik zoooooo lekker dat ik daar dus veel te veel van eet als het in huis is. Gister zelfs een paar chocoladepepernoten gehad :o

En toch: 80!!!!!

Yeeeeeeee, op naar m'n nieuwe doel! :jippie:

November 27, 2011 om 07:30
:zogaatiegoed::greatjobstar::zogaatiegoed:

Heerlijk! Hopelijk houd je dit gewicht, en kan je zo verder doorgaan naar je volgende doel... En een paar chocolade pepernoten eten is niet zo erg. Als je er maar niet meer eet! Ik eet ze daarom alleen als ik ergens anders ben, dan kan ik er wel verder vanaf blijven... Het zakje dat we thuis hebben, blijft nog even dicht tot we op 9 december hier sinterklaas vieren!

December 14, 2011 om 01:28
Hoihoi,

Ben je alweer wat afgevallen? Anders heb ik je nu ingehaald qua BMI... Ik heb in ieder geval mijn streven voor dit jaar gehaald, ben ik helemaal blij mee. Gaat t bij jou ook nog een beetje lekker in deze decembermaand?
December 22, 2011 om 02:29
Hoi Famke,

Ik kreeg geen meldingen meer van je berichtjes, vandaar de late reactie! Heb het nu weer goed ingesteld, als het goed is... :-p Vanmorgen was ik weer 0,5 kilo kwijt, dus ik weet niet hoe we nu qua BMI staan. Maar jij gaat sneller dan ik dus het zou me niet verbazen! Kan niet zeggen dat ik echt netjes aan de lijn doe, maar blijkbaar toch genoeg om stabiel te blijven en zelfs een klein beetje af te vallen. Super! M'n doel voor december is alleen maar: niet aankomen. Ik mag van mezelf allebei de kerstdagen en oudjaarsdag wel gewoon lekker eten :)

Afgelopen week nog wat gewinkeld voor de kerstdagen en ik kon gewoon een spijkerbroek maat 32/32 aan :o Dat is lang geleden! Shirtjes maat M pas ik inmiddels, wauw da's wel gaaf :D Ik kon gewoon een broek kopen bij de H&M voor €20 terwijl ik normaal alleen bij de Esprit terecht kon en minstens €80 kwijt was. Niet erg, ik vind het vaak mooie kleding van Esprit, maar het is ook wel erg leuk met mijn studentensalaris dat niet alles meer zo duur hoeft. Ik pas het weer! :D Heerlijk gevoel!

Succes de komende dagen! Hoe ga jij het doen?
Groetjes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan