Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 25, 2011

Tripster woog op het moment van schrijven 88.70 kg (bmi: 28.96).

Uit eten gaan blijft natuurlijk lastig: dan kom je niet ver met 600 kcal voor een gemiddelde maaltijd. Wel lekker gegeten trouwens en met 2 ons meer op de weegschaal is de schade beperkt. Sowieso zit ik weer 'vast': onder de 88 was ff leuk, maar wat ik nu ook doe of laat er zit geen beweging in .. maar daar heeft iedereen volgens mij wel ns last van! Is ook geen reden om op te geven hoor: mind over body, dus hier kan ik gewoon doorheen. Helaas zit streefgewicht 78 kg eind december er nu echt niet meer in, maar per 20/1 zou het wel haalbaar moeten zijn: dus daar ga ik gewoon weer voor!

Onbekend
November 26, 2011 om 04:45
Hoi Tripster,

Wat goed zeg dat je al zo veel bent afgevallen. Ik zit op het punt dat ik er echt wat aan moet gaan doen. Zo zwaar als nu ben ik echt nog nooit geweest. Acht maanden geleden gestopt met roken en nu al bijna 15 kg aangekomen. Ik loop maar te "vreten"
Ook alle dieeten gevolgd die je maar kunt bedenken. Mijn laatste was maaltijd+ van Weight Care. Vier kilo in drie dagen, maar een week later zaten er weer vijf aan. Het is niet vol te houden zoiets. Ook al val je op dit moment niet af, probeer dan in ieder geval gelijk te blijven. Dit zijn echt van die rot maanden dat je alleen maar aankomt. Wees trots op jezelf. Jij zit in ieder geval al op het gewicht wat ik al graag had willen wegen.

Veel sterkte en succes gewenst.

:loes49:
November 29, 2011 om 04:20
Hi Loes,
Dank voor je leuke reactie! Sowieso al geweldig dat je gestopt bent met roken natuurlijk en nu ff 'de knop om' voor 't lijnen! Wellicht zou je kunnen starten met een 1200 kcal dieet? Da's ook makkelijker te combineren met een thuiscombinatie van niet-lijners .. ik gebruik als basis Sonja Bakker & Afvallen met Anne, daar zijn genoeg afwisselende dagmenu's uit te halen om vol te houden. En het is ook ECHT een kwestie van niet proberen maar DOEN! De valkuilen zul je zelf ook wel weten: geen boodschappen gaan doen als je trek hebt en geen verleiding in huis halen! Hier staat op kantoor nu een grote bak pepernoten .. zelf gekocht MAAR wel pepernoten die ik zelf niet lekker vind, dus ik kan ze laten liggen. Heel veel sukses met het lijnen enne .. niet wachten tot 1 januari! Gewoon NU van start! Greetz, Annemieke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan