Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 25, 2011

Melody0304 woog op het moment van schrijven 122.00 kg (bmi: 42.21).

Lief dagboek :)
Bijna 4 weken geleden begonnen met alles af te slaan wat niet goed is voor me met als resultaat dat er nu 7 kg af is :) Mamamia als je er op gaat letten wat er ongemerkt tussen die kaken verdwijnt...wow.
Maandags begonnen, want ja wie begint er op vrijdag! en gelijk een lekker slagroomtaartje af geslagen, hmm die ik potverdrie zelf had verdiend! Dinsdag een heerlijk(zo rook hij tenminste) zelfgebakken(niet door mij) cacke aan mij voorbij laten gaan... woensdags viel wel mee maar toen kwam donderdag....ohh muffins in alle soorten en maten, broodjes kroket, hapjes, drankjes op het uitje van het werk.. niet genomen wat was/ben ik trots op mezelf! Vrijdags een paar japanse mix op tijdens the voice, zaterdags gewoon lekker bij de hema ontbeten(schrijf je dat zo?) is een beetje een traditie geworden met de kids, gezellig de zaterdag op tijd uit bed, fiets op en broodje eten, naar de markt en door naar sport dus dat blijf ik lekker doen.Zondags op de weegschaal en :) smile 4.7 kg eraf.Week 1 was dus een toppertje, mezelf leeg gepiest, snachts eruit was wat minder maar heb ik er echt voor over.
Sinds week 2 begonnen met slankbrood, lekker, makkelijk en verlies een halve tot 1 kg per week (beter voor mn velletje) en dit kan ik de rest van mn leven volhouden, jammie brood, met delight jam is het net een gebakje, echt waar!

O ja waarom ben ik begonnen met alles af te slaan, nou...na het kijken van obese dacht ik "wanneer ga ik dat punt(gewicht) bereiken, zit weliswaar al jaren op 1 gewicht maar stel je voor zeg...dan moet ik een nog grotere strijd gaan strijden en ik heb geen p.a. of sportcoach en heel nederland die meekijkt.....

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan