Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 28, 2011

Karolien40 woog op het moment van schrijven 123.40 kg (bmi: 42.20).

Veel bewogen dit WE. Zaterdag een lange wandeling door het bos, zondag de hele ochtend met paarden bezig geweest, boodschappen en schoonmaken. Gezond gegeten en ja hoor de weegschaal speelde vanochtend ook mee. Nu volhouden. Eind van het jaar is business diner maand. Ik heb deze week weer een aantal restaurants op mijn agenda staan en bij sommige klanten weet ik gewoon dat ik niet hoef af te komen met een groene sla en een glasje water. Dus voor alle maaltijden buiten de restaurants, wordt het opletten en mager (sla, vis, fruit, -20% kaas,...) en ook meer bewegen op de home trainer maar de werkdagen met restaurants zijn dubbel lang. Van ochtend besloten op toch maar om 6 op te staan en eerst met 20 minuutje home trainer beginnen want voor de rest van de dag zit beweging er niet in.

Succes deze week voor al mijn leuke buddies.

Onbekend
November 28, 2011 om 07:19
Ja in restaurants eten kan moeilijk zijn, maar je kunt wel precies dat bestellen wat je wilt eten toch? Dan doe je met elke gang mee en krijgt toch niet teveel naar binnen. Maar, je moet het natuurlijk zelf willen.

Ik wens je heel veel succes toe van de week en je kan het, dat weet ik zeker.

Groeten van Nolly
November 30, 2011 om 02:03
Meid wat ben je goed bezig. Heel veel aan het bewegen en gezond gegeten. Je bent ook een van de weinigen (de enige??) hier op de site waar ik deze periode nog iets positiefs lees. Super knap dus, om nu af te vallen. Petje af!!
Ga zo door en dan komt het helemaal goed.

groetjes Christine
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan