Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 28, 2011

Geschreven door Vera1963

:moggu2:

Wow ... ik ben weer afgevallen, ondanks dat ik voor mijn gevoel misschien iets te veel gegeten heb dit weekend, gisteren zelfgemaakte frietjes, beenham en een groentenschotel met noten ..
De weegschaal stond op 111.2 kg vanmorgen :lieveweegschaal: en ik ben dan nu vanaf dat ik bezig ben 8.4 kilo afgevallen !!:cheerleader:

Mijn streefgewicht komt dus veel sneller dichterbij dan ik verwacht had .. dat geeft natuurlijk niets want hoe eerder hoe beter ... toch maak ik me ook wel een beetje zorgen omdat het zo hard gaat ... ik verwachtte niet meer dan 2 kilo per week en ik ben nu na 3 weken al ruim 8 kwijt ...:meenjeniet:
Dat is bijna 3 kilo per week .. en toch eet ik voor mijn gevoel meer dan genoeg op een dag, zit regelmatig aan de 1200 kc terwijl ik eigenlijk rond de 1000 wil zitten.
Nou ja, ik merk in ieder geval al verschil .. mijn bovenbuik is een stuk minder en ik beweeg al net effe makkelijker ... Ik merk het aan mijn leggings die ik ineens hoger kan optrekken .. Het voelt goed!
Ik weet ook dat ik me steeds beter zal gaan voelen dus dat alleen al geeft moed om door te gaan. Mensen om me heen zien het nu ook een beetje, vooral bij mijn gezicht, dat is ook waar het bij mij het eerste verdwijnt ... De rest valt ook wel af maar is minder zichtbaar nog voor anderen.
Volgende week maak ik weer een foto van mezelf, heb me voorgenomen dit per vier weken te doen om het verschil te kunnen zien.
Zo, nu ga ik maar eens douchen, straks weer werken ...

Onbekend
November 29, 2011 om 02:43
hey, wat ben jij goed bezig!!
:wow:jij gaat echt hard...
Super en ga zo door.
:goodluck:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan