Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 28, 2011

Famkewildeman woog op het moment van schrijven 76.80 kg (bmi: 26.57).Goedemorgen allemaal. Een nieuwe week is begonnen!
Bij mij is deze dag goed begonnen, namelijk met 30 baantjes in het zwembad. Het ging minder goed dan de vorige keer... Ik had twee weken niet gezwommen, en dat kon ik wel merken. Dus vanaf nu wil ik weer netjes elke week gaan, om echt wat zwemconditie op te kunnen bouwen. Nu had ik weer veel te snel last van m'n rug. Maar ik had me de vorige keer voorgenomen om altijd minimaal 30 baantjes te zwemmen, en dat heb ik dus nu ook netjes volbracht.


Met m'n gewicht gaat het goed, alweer een paar dagen in de 76,* kg. Vandaag weliswaar hoog, maar met het zwemmen van vanmorgen en het uitgebreide sporten dat voor vanavond op het programma staat, zou het toch goed moeten gaan. Ik wil heel graag laag in de 76 blijven zitten, want dan heb ik een beetje speling als ik donderdag t/m zaterdag wat meer eet als we op Texel zijn. Daar ga ik wel elke dag in het hotel gebruik maken van de fitness, en dan zou het toch moeten lukken om niet boven de 77,* uit te komen als we terug zijn! Ik wil dat graag, want het afvallen gaat nu zo langzaam... Nog even en ik ga m'n einddoel aanpassen. Want volgens mij doe ik nu zo'n 3 of 4 weken over 1 kilo. En dan kan ik niet voor 29 maart nog 6,5 kg kwijt zijn... Maar goed, ik kijk het nog even aan, en als t nodig is, pas ik waarschijnlijk begin januari m'n einddatum aan. Dan nog maar wat langer doorgaan! Op 3 januari ben ik alweer een jaar bezig, en het gaat nog steeds goed, dus waarom zou ik niet nog een paar maanden doorgaan voor die laatste kilo's?!


Voor wie het nog niet weet, het is nu de tijd van advent. Dat is de tijd van uitzien naar, de tijd van hoop... Dus laten wij in deze weken ook vooral niet teveel gaan stressen over wat Sinterklaas en kerst voor lekkere dingen met zich meebrengen, maar vooral hoop hebben in ons goede lijnproces!


November 28, 2011 om 06:28
zo lekker sportief op de vroege morgen in het zwembad!! en dan 30 banen trekken nou knap hoor! de laatste kilo,s gaan inderdaad altijd langzamer maar hou vol want je kunt het echt!! soms moet je je doelen even aanpassen maar dat geeft niet je bent goed en gezond bezig en als je dat wilt vasthouden moeten we dat levenslang vasthouden, soms een uitschieter van een leuk weekend of feestje maar daarna weer terug in onze gezonde levensstijl dan moet het er eigenlijk nooit meer aan komen die vervelende kilo,s.... fijn dat je schrijft over advent want dat is het mooiste wat er is..leven met hoop en leven als kind van God en dat er hoop is...ook al zien we het niet altijd! ik wens je een leuke week en weekend en ik lees het wel weer hoe je weekend was!!

gr alie
November 28, 2011 om 14:40
Hallo Famke,

Lekker sportief bezig geweest. Ik heb echt respect voor je als ik het allemaal lees kwa sporten. Ik heb tijdelijk mijn sporten stop moeten zetten. Heb een verknelde zenuw in mijn voet en een peesontsteking. Ik hoop dat het snel over is en weer kan sporten. Want kwa kilo's blijf ik ff hangen helaas. En geniet maar lekker van je weekendje weg.

Liefs kim
Onbekend
November 29, 2011 om 08:11
Hallo Famke,

Bedankt voor je tip mbt het eetdagboek bijhouden. Ik ga het straks gelijk proberen.

Wat goed dat je weer bent gaan zwemmen. En wat vervelend dat je zo'n last hebt van je rug.

Heel veel plezier op Texel. En ik hoop ook dat je dan niet boven je 77.# uitkomt. Je bent zo goed bezig. Hou vol hoor.

En je hebt helemaal gelijk als je na januari nog wat langer wilt doorgaan om je doelen te halen. Het gaat tenslotte om de rest van je leven en niet om die paar maanden.

Ook wij hebben de eerste adventskaars aangestoken zondag, samen met onze kids. Een periode van verwachting!

Groetjes van mij.
Onbekend
December 18, 2011 om 10:17
Toppie die 30 baantjes hoor, erg knap is toch 6 km wat je zwemt dan!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan