Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 28, 2011

Marianne01 woog op het moment van schrijven 68.50 kg (bmi: 22.89).

Tijd voor een nieuw dagboekje! De laatste tijd ben ik niet zoveel online geweest, omdat het niet zo lekker met me ging. Vandaag een extra dagje vrij genomen, echt heerlijk. Gelukkig ga ik nu ook weer de goede kant op!
Gister zou ik eigenlijk de meting hebben, maar dat ging niet door. Ik heb een nieuwe afspraak voor half december gemaakt, dus heb nog even respijt. Ik kan nog even mijn best doen. Ben zo benieuwd hoe de stand van zaken is (ik heb geen weegschaal thuis, dus tussendoor spieken kan niet!)
Hoe gaat het met jullie allemaal? Kunnen jullie al dat sintlekkers nog weerstaan?
Ik sta van mezelf versteld dat ik daar eigenlijk niet zoveel moeite mee heb, behalve dan chocola dat is toch altijd zoooooooo lekker. Gelukkig geen chocoladeletter gekregen tot nu toe, want als ik die krijg dan moet ie gewoon op! :)
Tot gauw maar weer!

Onbekend
December 2, 2011 om 16:55
Bij mij is dat hetzelfde, die chocoladeletter overleeft het nooit lang. Verder heb ik nog helemaal niet veel pepernoten gehad, maar dat is een kwestie van niet in huis halen. Ik hoor de kinderen er eigenlijk ook niet over dus laat ik het maar zo.

Ik val niet zo rigoreus af als mijn man, dat wil ik ook niet. Hij heeft ook veel minder regel in zijn eetpatroon dan ik. Vanmorgen zag ik 72.4 op de weegschaal. Het gaat dus héél langzaam naar beneden. Maar met de feestdagen voor de deur vrees ik dat het lijntje nog wel weer een tijdelijke stijging zal ondergaan. Maar ik doe m'n best....

:groetjes2:
December 9, 2011 om 03:30
Langzamer is volgens mij ook beter, een crash dieet heeft ook weinig zin dan krijg je juist zo'n jojo effect als je ermee ophoud.
Die pepernoten waren trouwens ondertussen toch wel erg lekker en heb ze toch niet helemaal kunnen laten staan :( Ik vrees met grote vrezen voor volgende week, want afgelopen week is het alles behalve goed gegaan.... We wachten af!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan