Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 28, 2011

GBPAmaryllis woog op het moment van schrijven 104.70 kg (bmi: 39.41).

zo vrijdag 25 nov,mocht ik beginnen met vast voedsel. sochtends begon ik met een bruine boterham met smeerworst.ik heb er bijna een hele opgegeten wel zonder korstjes.Dat ging ergoed ik had hem wel in kleine stukjes gesneden.Ik moest wel een beetje lachen t was net als of ik een boterham voor mijn kleine neefje aan t maken was . De kleine stukjes helpen goed is makkelijker kauwen en je hebt niet een te grote hap in je mond.daarnaast lijkt t veelmeer dat je op je bordje hebt liggen zo bleven er toch een paar stukjes over.Ik was zo blij, geen last helemaal niks.
Mijn eerste tussendoor was een liga.

die ging ook gewoon helemaal goed.met de lunch een boterham met smeerkaas en a hoor weer prijs ging ook goed. het volgende tussendoortje was een peer .ging bijna fout had een stukje niet zo goed gekauwd, maar was snel over. de warme maaltijd vond ik spannen,maar ben voor iets simpels gegaan zoals me geadviseerd was.Een aardappel,doperwtjes en een beetje jus.ging ook goed.
Zaterdag had ik groenten en stukje kip. en zondag alle drie, aardappel stukje kip en groenten.

zondag had ik eerst een stukje karbonade geprobeerd van mn vriend, maar die kwam er terug uit dus daar wachten we nog ff mee. nu ga ik verder maar een beetje experimenteren met wat welen niet kan. drinken gaat nog niet altijd even makkelijk.water drinken vind ik gewoon en ramp.doordat ik zo lang moet wachten voor ik weer een slokje kan nemen schiet t er gewoon bij in, ik laat t staan en vergeet t. twee slokken water en t voelt alsof er een blok in mn slokdarm naar beneden zakt.Ijswater gaat beter, maar dan moet ik ook heel snel naar t toilet. ik dacht slim te zijn en waterijsjes (ben ik gek op) te nemen.

maar nu las ik dat suikervrije ijsjes meer calorieën bevatten dan gewone waterijsjes dus doe ik nu maar even ijsklontjes.ik heb niet vaak dorst maar als ik t heb heb ik t goed en baal dat ik dan dus niet goed kan drinken om mn dorst te lessen. mn ontlasting begint langzamerhand wat vaster te worden al heb ik nog best vaak diaree.Ik ga nog niet echt graag uit huis want zodra er een kou o[ mn buik komt moet ik naar t toilet en ik kan al niet bij een ander dus zit nog vaak thuis.

Vanavond gaik weer voor t eerst sporten. een vriendin gaat mee, maar ben benieuwd voor hoelang. gelukkig ben ik gewend alleen te sporten. Ik heb me bij een nieuwe sportschool ingeschreven een die wel groepslessen heeft zoals ik gewend was. ik heb er echt zin in. ben benieuwd hoe t gaat vanavond. slapen is trouwens ook nog steeds geen pretje ik slaap ontzettend slecht en wordt steeds wakker met pijn inmn armen en in mn rug. dit had ik voor de operatie niet heb paseen nieuw matras en kussen aangeschaft waardoor ik eindelijk weer goed sliep en nu dus weer niet.

Hoop dat dat nog over gaat. Anyway er is nou al 10 kilo af. t gaat goed

Onbekend
November 28, 2011 om 17:36
Hey!

Mooie dalende lijn hoor! Keep up the good work!
November 29, 2011 om 08:33
Hallo,

Ik kwam je foto tegen en vroeg mij af wat die sneetjes op je buik waren. Nu snap ik t ;)
Als ik je verhaal zo lees denk ik....jeetje wat lijkt me dat erg. Niet normaal kunnen eten of drinken...brr.
Gelukkig doe je het voor n goed doel! Het zal vast met de tijd ook wel beter gaan.
In elk geval heel veel succes met je herstel en hopelijk krijg je t resultaat wat je verwacht :DD:

Groetjes Vanessa
November 29, 2011 om 10:58
Het word allemaal steeds makkelijker gelukkig en t is nu gewoon expirimenteren en alles uitproberen. Je moet gewoon opnieuw leren eten en drinken letterlijke n figuurlijk.elke dag leer je weer wat nieuws.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan