Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 28, 2011

Athene woog op het moment van schrijven 57.00 kg (bmi: 21.72).

Vorige week was week drie. In deze week een totaal calorietekort van 1475 en drie ons eraf. Het leek er even op dat ik bleef hangen op de 57.5 maar ik ben er toch doorheen gekomen.

Vorige week zei ik wel 'zo vaak ga ik niet uit eten' maar desondanks heb ik deze week maar drie keer thuis gegeten; dinsdag een daghap omdat we naar de bioscoop gingen, donderdag een symposium waar een buffet was, de verjaardag van mijn zus zaterdag, gisteren spontaan naar de wok omdat een vriend op bezoek was... maar gelukkig wel allemaal dingen waarbij ik ook voor iets redelijk gezonds kon kiezen.

Wel jammer was dat ik hoopte dat als ik weer dagdiensten zou werken, ik op de fiets naar m'n werk kon. Maar ik moet een heel stuk buiten de stad en daar is geen straatverlichting, en dat is toch wel héél donker; het enige wat ik kon zien, waren de twee meter voor me die verlicht werden door mijn koplamp. Dus ik vrees dat ik pas weer met de fiets kan als het wat langer licht blijft, want om alleen wegen met straatlantaarns te nemen moet ik 8 km om en dat wordt me te ver.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan