Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 28, 2011

ProudMama87 woog op het moment van schrijven 95.10 kg (bmi: 32.52).

ow nee daar is ie dan toch weer mijn grote vijand: mijn honger gevoel! de afgelopen weken heb ik er weinig tot geen last van gehad of alleen vlak voor een maaltijd maar nu al de hele dag trek... vanmorgen de trek gestild met een appel... om half 1 goed geluncht met een tosti van 2 bruine boterhammen en een cracker kaas maar nu alweer honger net maar een eierkoek gegeten maar ik blijf dat nare lege gevoel hebben... gelukkig komt mijn man vandaag vroeg thuis sterker nog ik denk dat hij er ieder moment kan zijn en tja betrapt worden tijdens een eetbui is ook niet geweldig het meest vervelende is nog wel dat ik weer 2 gastouderkindjes over de vloer heb waarvan er 1 nu op bed ligt dus ik niet heel makkelijk even een wandeling ter afleiding kan maken nu hopen dat mijn man snel thuis is om mij te weerhouden de snack la open te trekken.....

Onbekend
November 28, 2011 om 08:30
NIET DOEN!!!! Laat die snack la dicht hoor. Weet je, je moet het ook op eigen kracht kunnen zonder je man. En je kunt het!
Je vroeg me over dat startto run hier is wat info:
Hier kun je hardloopschema's vinden. En de bijbehorende muziek mp3's je krijgt op die mp3's aanmoediging en muziek. Geen gerommel met zelf de tijd in de gaten houden!!!
www.rennenmetevy.nl/

Het is best zwaar en je moet zeker voorzichtig zijn omdat ons gewicht nou eenmaal meer kans op blessures geeft.
Ik loop nu een week of 4 en doe echt rustig aan. loop ook met kniebanden om mijn knieën te ontlasten. Maar ik merk dat mijn conditie vooruit gaat en dat ik steeds langer loop. Het is verslavend!
Nogmaals kom op! je kunt het blijf van die la af en succes!!!!!!
Ik lees graag of het gelukt is.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan