Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 28, 2011

Martine1959 woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 24.51).

De kop is eraf, ik heb me ingeschreven bij een sportschool. En ben inmiddels al twee keer geweest! Leuk vind ik het niet, ik sport liever buiten. Maar goed is het wel, want mijn vetpercentage is te hoog en daar moet wat aan gedaan worden. Gelukkig is mijn conditie gemiddeld voor iemand van mijn leeftijd en het BMI ook (nog) OK.
Dus sinds een week ben ik in de weer met apparaten om het vet om te zetten in spieren. En cardio natuurlijk, roeien en fietsen, want lopen gaat nu niet zo goed met die ontstoken achillespees. Er lopen gelukkig veel iets te mollige 50 plussers zoals ik rond en weinig strakke jonge meiden in van die flitsende pakjes. Ik had wel meteen spierpijn op plekken waarvan ik niet eens wist dat er spieren zaten! Maar goed, wie slank wil zijn moet pijn lijden... Over 6 weken is er een evaluatie met opnieuw een vetmeting. Wel confronterend hoor, te weten dat je voor ...% uit vet bestaat! Als ik me dat percentage voorstel in pakjes boter, brrrrr.

November 30, 2011 om 03:50
Hartstikke goed hoor!!!!
Als het begin eenmaal is gemaakt, komt het vast goed!
:veelsucces:
November 30, 2011 om 14:03
Fijn dat het meeviel, en echt heel goed dat je het volhoudt, dat valt niet mee voor een buitensporter.... hopelijk loop je weer lekker buiten als het mooie weer begint, in topconditie en met XX% minder vet!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan