Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 28, 2011

Angelax3 woog op het moment van schrijven 108.40 kg (bmi: 34.60).

Vandaag is het twee weken geleden sinds de operatie. Hoewel ik helemaal geen spijt heb van de operatie begin ik nu al te merken dat er tegenover de sleeve nadelen zijn. Zo voel ik eigenlijk gewoon niet dat ik vol zit. Het is net of ik geen maag meer heb en alles meteen naar beneden dondert. Hierdoor moet ik erg opletten dat ik niet teveel eet. Nu is dat nog wel te doen maar ik ben benieuwd hoe dat straks gaat als ik weer helemaal op vast eten over ga.

Ik eet nu dus nog vloeibaar. Nouja dat is de bedoeling. 's middags eet ik alweer een beschuit want ik heb gemerkt dat ik me dan beter voel en niet zo slap en moe. En dit gaat prima.

In de eerste week was ik 5 kilo afgevallen. Vol goede hoop ben ik dus aan de tweede week begonnen want dat zou me nog wel een keer lukken. Niet dus. 4 kilo maar. En ik weet dat dat best veel is en dat er mensen zijn die daar heel veel moeite voor moeten doen, maar toch baal ik.

Nog 8.4 kilo tot de 100.

November 30, 2011 om 05:47
Hey. Wat ben jij al onwijs veel afgevallen! Echt heel goed. Lijkt me toch moeilijk om zo weinig te eten, vooral als je niet merkt dat je genoeg hebt.

Maar je bent goed bezig! 4 kilo in een week is heel goed!

Liefs,

:belle:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan