Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 28, 2011

Kukatje woog op het moment van schrijven 60.20 kg (bmi: 23.52).

En vanmorgen terug 300 g eraf. :super!:Hier ben ik vorige week ook al geweest. Maar nu ga ik niet terug, beloofd.
Vandaag eigenlijk geen goede eetdag gehad. Ik was al vroeg op pad en om half twaalf had ik nog altijd niks gegeten en nog niet terug thuis. Ik heb dan maar een tosti gegeten onderweg. Ik eet bijna nooit kaas dus dat vetgehalte voor vandaag swingt de pan uit.:hoelahoep:
Vanmiddag kwam er een architect langs om te kijken wat we zouden doen ivm verbouwingen achter aan het huis. Er moest dus snel nog wat opgerommeld worden. :vegen:
De afspraak was om kwart over vijf, dus weer geen tijd om te eten. Ik ben dan bij mijn vriendin aan de overkant snel een bordje zelfgemaakte Thaise kippensoep gaan eten. En nu heb ik net een slaatje op van witlof, veldsla, garnaaltjes en trostomaat.
Valt allemaal nog wel mee, maar veel te weinig calorieën. Ik heb voor later vanavond nog een chocoprince en een peer ingepland, maar of dat gaat lukken?
Ik heb de vorige nacht amper 3 uur geslapen (te veel koffie en ik ben dat niet gewend):espresso::espresso::espresso: en wil de volgende nacht niet wakker liggen van te veel, te laat eten.
Misschien laat ik het maar zo en compenseer ik morgen een beetje.:vreten:

November 28, 2011 om 15:50
Dank je wel voor je reactie!! Ik ga zeker volhouden, hoor!

Fijn dat je vandaag toch weer 3 ons bent afgevallen! Al vind ik persoonlijk wel dat je maar heel weinig caloriën binnenkrijgt. Als ik dat zou doen, ga ik geheid van de been!! Maar nu heb ik ook wel het geluk dat ik met zo'n 1600 caloriën op een dag ook heel goed kan afvallen. En dat is niet iedereen gegund, dat weet ik.
November 29, 2011 om 09:14
Maar jij bent natuurlijk ook al waanzinnig afgevallen, 30 kilo zag ik!! Hartstikke goed van je!! Is het daarom dat je nu misschien zo weinig kunt eten om toch nog wat af te vallen?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan