Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 1, 2011

Geschreven door Vera1963

:goedemorgenkoffie:

Wat een verrassing weer vanmorgen, 110.1 kg op de schaal :scalefeet: en dat is nog maar 2 ons verwijderd van mijn tweede doel :yes2: en ben ik nu precies 9,5 kilo kwijt!!!
Ben ik toch blij dat ik die chocoladeletter heb laten liggen gisteren, hij ligt nu hier thuis maar ondanks dat ik het heerlijk zou vinden, is de drang om af te vallen vele malen groter nu en kan ik er makkelijk van af blijven!
Vandaag ga ik mijn surprise verder afmaken zodat hij eindelijk klaar is voor zaterdag ... 't altijd weer meer werk dan ik denk maar wel leuk om te doen!
Ik wens iedereen een fijne (afval)dag vandaag!


December 2, 2011 om 12:48
Ik wip even langs om je te feliciteren met het fantastische resultaat dat je al gehaald hebt. En om te zeggen dat ik het heel motiverend vind om te lezen hoe positief je met het afvallen bezig bent. In één van je dagboekjes las ik dat je het idee van iets niet te mogen erger vindt dan het effectief niet nemen. Dat vind ik zo herkenbaar. Dat idee had ik tijdens mijn "lange" afvalpoging ook de hele tijd. Nu moeten er maar een paar kilootjes terug af en dat duuuuuuuuurt. Maar door jou te lezen vind ik weer wat nieuwe moed.
Veel succes bij het volhouden en een leuke Sint!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan