Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 1, 2011

Wen1989 woog op het moment van schrijven 61.40 kg (bmi: 23.69).

Ik stop ermee!

Ik stop met zo ontzettend geobsedeerd door het afvallen te zijn.Ik ben al een heel eind gekomen en daar mag ik trots op zijn. Dat ik nu niet afval zoals ik zou willen had ik kunnen verwachten, zo gaat het namelijk al 2 jaar.

Ik ga me niet meer druk maken. Vrijdag is mijn weegdag. Dat ga ik voortaan aanhouden. Ik weeg me elke vrijdag en zie wel wat eruit komt. Ben ik niks afgevallen jammer dan. Ben ik wel afgevallen is dat alleen maar mooi meegenomen. Ik weet in ieder geval van mezelf dat ik harstikke goed mijn best doe. Maar dat ik ook met de feestdagen lekker meedoe en geniet van al dat lekkers. En ik zie wel waar ik uitkom.

Juist doordat ik zo bezig ben met het afvallen lijkt het niet te lukken. Ik heb deze week harstikke goed getraind, netjes gegeten, veel water gedronken en weinig gesnoept. En het ziet ernaar uit dat ik een halve kilo ben aangekomen:oeps:

Dus ik ga nu lekker mijn ding doen. Blijf gewoon zo door gaan. En ik zie wel hoe ver me dat gaan brengen.

En ondanks dat ik nog niet zolang actief ben op de site. Heb ik nu al ontzettend veel aan jullie:bedankt:December 1, 2011 om 04:40
Hoi!

Die halve kilo van deze week kan ook vocht zijn he! Of om ffies droog te zeggen; als je niet naar t toilet kan. Of dat je ongesteld moet worden. :)
Misschien moet ik jou voorbeeld ook gaan volgen, ik heb een maand lang stilgestaan op de 65 kilo en er is nu eindelijk een halve kilo af, maar heb het gevoel dat ik muurvast zit en dat er nooit meer wat af gaat (terwijl ik voor mijn lengte nog wel op overgewicht zit!!) En ik ben ook vreselijk geobsedeerd erdoor. Het fustreert mij zo enorm, dat ik voor mijn idee heel de dag niks wil eten en sporten tot ik er zowat dood bij neerval :nietok: Niet dat ik het doe, maar gewoon voor het idee! Maar het schijnt niet te helpen, want ik blijf plakken op de 64,5.. Dus dan maar inderdaad tevreden zijn met wat de weegschaal aangeeft en gezond blijven eten en lekker blijven sporten.

Groetjes! Jorinde
December 1, 2011 om 04:59
Ik heb dat ook een hele tijd gehad. Ik stond denk ik 2 maanden vast op 68 kilo. Terwijl ik echt streng aan het lijnen was. Dat was zo frustrerend. En na die 2 maanden viel ik in 1 keer 3 kilo binnen 2 weken af. Was echt heel raar. Ik was toen ook op het punt dat als ik zelfs mijn ontbijt had gegeten ik me schuldig voelde omdat ik "iets" had gegeten. En nu drijg ik daar weer naar toe te gaan. En dat wil ik echt niet. Dus ik ga het gewoon proberen los te laten. We zijn al zo ver gekomen dat laatste beetje lukt ons ook wel ook al doen we er iets langer over;)

Liefs
December 1, 2011 om 05:37
heey heey.. zo er mee bezig zijn is ook niet goed heb ik soms ook een handje van en juist omdat nu mijn ongesteldheid eraan komt doe ik weer even niet mee.. zwak mischien??? maar wel mijn manier!! en dat is heel moeilijk de juiste manier te vinden want de ideale juiste manier bestaat echter niet.. maak je niet te druk en na de feestdagen zien we wel verder XXX
December 1, 2011 om 06:15
Jaa inderdaad. Ik heb ook gemerkt als ik hetzelfe eet/train schema overneem van iemand die ook aan het lijnen is dat het bij mij voor geen meter werkt. En gelukkig heb ik een manier gevonden die voor mij wel werkt. Het grootste nadeel daaraan is alleen dat de kilo's er niet zo snel af gaan als ik zou willen. Maar aan de andere kant heeft het ook een groot voordeel want de kilo's komen er ook niet zo hard bij als ik even stop met lijnen. Ik moet gewoon geduld hebben en genoegen nemen met alles wat ik al bereikt hebt. Dan zal het van zelf wel weer beter gaan.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan