Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 1, 2011

Angelax3 woog op het moment van schrijven 110.00 kg (bmi: 35.11).

Na van verschillende mensen gehoord te hebben dat ik ook kan aankomen van te weinig eten ben ik wat meer gaan eten. Ik kwam er namelijk ook achter dat ik nog geen 500 kcal op een dag binnenkrijg als ik normaal eet. Nu ben ik alleen ontzettend bang om weer op de weegschaal te gaan staan, wat als ik nu nog meer ben aangekomen?

December 3, 2011 om 04:36
Hey!:) hoe gaat het met afvallen? jij bent wel al veel kwijt joh!!:O Super goed!
Ey succes!

Groetjes mariska :)
December 16, 2011 om 14:57
Hoi Angela!

Ten alle eerste, wat ben jij een prachtige meid geworden door het verliezen van je vele kilo's, wat ontzettend knap is!(Daarvoor was je ook al knap!, maar ik vind je gezicht nu beter zichtbaar)

Ben jij onderbehandeling bij een arts of dietiste? Daar kan je, je vraag van te weinig eten voorleggen. Het klopt dat je stofwisseling achteruit gaat door te weinig eten, en 500 calorieen is 'niks'. Zeker niet voor iemand met jou lengte en gewicht, dan hoor je stabiel te kunnen blijven op meer dan twee duizend calorieen. En voor 'gezond' afvallen moet je 80% van je ADH eten. Maar jij bent al vele kilo's kwijt, dus waarschijnlijk is jou stofwisseling al verslechterd. Alleen is volgens mij o.a. de bedoeling van een gastric bypass dat je maag kleiner wordt, hierdoor kun je (belachelijk) weinig eten, en hierdoor val je dus af. Concluderend: Eigenlijk is het de bedoeling dat je zo weinig eet(zover ik weet). Dus als je, je zorgen er overmaakt zou ik contact opnemen met je behandeld arts of je dietiste.

En aankomen is geen ramp, je wereld vergaat er niet door en ieder mens komt wel eens aan en meestal in vocht. Even aankijken hoe het gaat. En je hoeft je niet te wegen. Een paar dagen/weken niet wegen is volgens mij ook prima.

Heel succes!
Liefs Bijoux
December 19, 2011 om 03:39
Ik zie dat je vorige week toch weer wat bent afgevallen! Ik hoop dat het zo door blijft gaan!!

Liefs,

:belle:
January 4, 2012 om 13:45
Hoi Angela,

Je verhaal is zo herkenbaar. Ik heb precies hetzelfde probleem. Ik krijg over de dag door ook niet veel meer op dan dat(500n kcal). Dus eet ik s'avonds nog meer 'n extra kracker of boterham. Toen de diëtiste tegen me zei dat ik meer moest gaan eten schrok ik heel erg. Ik dacht dadelijk kom ik aan:noway2:
Maar nu zo na de kerst heb ik omdat het toch kon hier en daar wat wijntjes gedronken zelfs wat extra tussendoortjes gehad en minder gesport. En was toch in beide keren op de weegschaal (wekelijks) ruim 1,5 kilo kwijt.

Het is dus tot nu toe in mijn geval zeker waar.

:groetjesvanmij:

Susanne
January 8, 2012 om 05:59
Hoi Angela! Wat goed dat je al zoveel bent afgevallen en wat goed dat je nu weer hard aan de slag gaat! Dat is niet niks. Heel veel succes!!

Groetjes, Myrthe
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan