Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, December 5, 2011

LieNns woog op het moment van schrijven 63.60 kg (bmi: 22.01).


UPDATE!:

Gister heb ik tapas gegeten bij me ouders. Niks aan de hand, lekker gegeten!
Vandaag op stage kregen we tussen de middag Chinees en nu gaan we onverwachts gourmetten bij mijn schoonouders. Morgen eet ik bij vriendinnen en donderdag weer uit eten.
Hier raak ik van in paniek.. deze situaties heb ik niet in de hand. Ik wil dit allemaal niet eten.. hier kom ik van aan! Ik baal dat ik er zo over denk en er dus uiteindelijk niet van kan genieten.. maar dit vind ik echt super lastig...

:totmorgen1:

OOk allemaal een goed Sinterklaasweekend gehad? Ik wel.. gister lekker gegeten met mijn famillie en vandaag vier ik het op stage.
Ik heb echt nergens om gedacht en toch zit ik nog in de 64. Helaas niet meer in de 63 maar ik denk dat als ik deze week weer goed eraan denk het allemaal wel goed zit.

Donderdag ga ik een nachtje naar Groningen naar de Crystal Fighters. Dus dan kan ik er ook niet echt aan denken. Mijn streven is om rond kerst gewoon in de 63 te zijn.

Succes deze week allemaal!

Liefs Lien

December 5, 2011 om 12:12
Maar dar maakt toch helemaal niet uit.. Of je nou thuis eet of uit eet.. Je kan toch nog steeds bepalen wat je eet? En anders eet je gewoon met mate. Of je eet de rest van de dag gewoon mager.. Fruit als ontbijt ofzo?

Als ik bijvoorbeeld onbeperkt sushi ga eten in de avond, eet ik over dag alleen 1 of 2 stuks fruit en n bak kwark ofzo.. Dan is het prima te doen hoor!

Je hebt het nog steeds zelf in de hand. Veel succes!

:renee15:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan