Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, December 5, 2011

Ola1988 woog op het moment van schrijven 69.10 kg (bmi: 23.63).

he BAH!!
vanaf vorige week zaterdag t/m nu (vandaag) niet gedieet..
want ik was weer eens ongesteld en het lijkt iedere keer erger te worden de lichamelijke n geestelijke klachten ervan. ik krijg wel 3 keer hoofdpijn per dag die ik probeer weg te ebben met brufen maar het komt weer terug als ik niets neem kan het resulteren in migraine :(.. ook voel ik me zo niet lekker in me vel weet gewoon niet wta ik met mezelf aan moet..
en dan die trek in alles :S..
op dit soort dagen wou ik dat ik een man was haha ;)
anyway dinsdag ga ik weer vol goede moet proberen!!

December 5, 2011 om 04:43
Ooh erg is dat he. Ik had dat vroeger ook. als ik ongi was moest ik chocola hebben anders werd ik helemaal gek haha. Gelukkig heb ik daar nu geen last meer van. Alvast succes voor dinsdag;)

Liefs
December 5, 2011 om 07:24
Hee meid, k dacht ik kom ook hier nog even lezen hoe t met jou gaat. Vervelend zeg dat je zo last hebt van je menstruatie. Ik ken meer mensen die dat ondervinden inderdaad.. Toen ik de pil slikte, slikte ik deze echt met hele grote regelmaat gewoon door.. Het is bewezen dat dat helemaal geen kwaad kan :). Ik stelde mn menstruatie echt n paar maandjes uit :). geen probleem! Ik had gelukkig ook geen last van tussentijdse bloedingen, maar dat verschilt.. Maar misschien is dat iets om te proberen?
Verder niet te streng zijn voor jezelf.. je kan er niets aan doen :). Wat soms helpt is een planning maken voor de dagen dat je weet dat je ongesteld bent.. dan weet je wat je moet gaan doen en heb je n soort van houvast (helpt mij in mn rusteloze gevoel dat ik wel ook ervaar). En veel warme thee drinken :)

Succes meid!! het lukt je heus weer :)
Onbekend
December 5, 2011 om 12:53
He meid, wat vervelend! Waar ik vakantiewerk deed was een vrouw die dit zo erg had dat ze niet kon komen werken op die dagen... Hoop dat je je er snel beter bij voelt ;) Groetjes!:prevail:
December 6, 2011 om 01:35
thnx voor de goede reacties!! alhoewel vandaag niet echt super begonnen is wil ik er een goede dag van maken!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan