Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, December 5, 2011

Ysaelonna woog op het moment van schrijven 91.80 kg (bmi: 30.32).

Jeetje, dat was vanmorgen even behoorlijk schrikken toen ik op de weegschaal stond... Ben nog maar net begonnen en dit weekend alweer 2 kg erbij in plaats van eraf!!

Oké, oké ik hoef mezelf natuurlijk niet voor de gek te houden, ik weet natuurlijk dat ik me afgelopen weekend best heb laten gaan...
Verjaardag van mijn vader gehad... en moet eerlijk zeggen dat ik me niet bepaald heb ingehouden. Lekker stukje taart (oké 1,5 stuk)wat chips en nootjes... En nu natuurlijk balen van de weegschaal, dan denk ik.. "tsja wat had je dan ook anders verwacht!" stom!! stom!! stom!!
Enorm balen natuurlijk, maar geheel mijn eigen schuld...

Goed, we gaan weer "vrolijk" verder!

Vanmorgen een banaan en twee crackertjes gehad als ontbijt, met een lekkere kop thee! We gaan er goed tegenaan deze week!

Zal vanmiddag even start to run van Evy downloaden en ga vanavond voor het eerst sinds mijn bevalling lekker even naar de sportschool!


December 5, 2011 om 11:50
Bedankt voor het buddies worden :)
Heb je wel genoten van de taart en de rest? Als je het dan toch eet, is dat wel belangrijk he ;) En 2 kilo van dat ene feestje lijkt me wel erg veel, zou het ook niet een gedeelte vocht kunnen zijn?
Goed dat je weer vrolijk verdergaat, succes met sporten vanavond!!
Onbekend
December 5, 2011 om 13:15
Goed man, dat je zo snel alweer gaat sporten! Respect! Wat doe je? Ik ga morgen weer naar Zumba, erg leuk en ook erg intensief ;)
Onbekend
December 5, 2011 om 17:19
Hoi hoi!

Wat leuk dat je me als buddie toegevoegd hebt! :)

Allereerst: Gefeliciteerd met je baby!!!

En "maar" 10 kilo erbij tijdens je zwangerschap klinkt als een meevaller of niet? Wel jammer dat de kilo's er nu weer bij sluipen... maar je hebt je goede dingen voorgenomen zoals rennen met Evy en dat je naar de sportschool bent geweest!

Goed hoor :)

Ik wens je veel succes!

Liefs,
Moi
Onbekend
December 7, 2011 om 10:59
Hoi Blike, Als je genoten hebt van het weekend doet ook al veel ;) En je kunt jezelf nu herpakken en zo gaat het vast veel beter! Super dat je ook wil gaan bewegen. Let wel op dat je niet te weinig gaat eten en flauwvalt ofzo he ;) ( omwille van die banaan en crackers want ikzelf zou het daar niet op redden :grinnik: ) Heel veel succes en het gaat je zeker lukken! Groetje!s:prevail:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan