Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, December 5, 2011

Mavke woog op het moment van schrijven 84.80 kg (bmi: 26.17).

:01goedemorgen:

Vrijdag had ik echt de moed niet om de weegschaal te staan. Ik wist het verdict zelf ook wel. En dan had ik nog de kinderen met de sint op bezoek. Je snapt mijn uitstellen, hoop ik dan. Maar eigenlijk bedrieg je alleen jezelf maar, dat weet ik ook wel. Dat op deze gezellige tijden ook de kilo's eraan vliegen, vergeef ik mezelf. Dat daarna ook nog kerst en nieuwjaar komen, is een realiteit. December is en blijft toch de maand van gezellig samenkomen en feesten. Ja, dan maak ik ook lekker eten voor de kinderen en doe ik gezellig mee. Ik heb me er toch een beetje bij neergelegd, want anders word ik van dat doemdenken toch maar tureluurs. Nu vrijdag komt mijn petekind met het gezin van mijn zus en mijn ma ook voor de sint, dus het feesten stopt nog even niet. Ik houd me eraan om vooral te genieten. Januari is sowieso dan een maand van je maag een beetje rust te gunnen. Dus in 2012 komt dat echt wel weer goed. Trouwens, volgend jaar trouwt de jongste dochter en dan wil ik toch nog even slanker zijn. Reden genoeg om vanaf nieuwjaar er weer tegenaan te gaan.
Ik hoop dat jullie met evenveel gemoedsrust de komende weken tegemoet kunnen gaan en ik wens er jullie massa's succes bij!

Martine

December 5, 2011 om 06:48
Hey lieve Martine,

December is inderdaad nu eenmaal een maand met veel feestelijkheden en daar horen toch vaak diners en snoeperijen bij.
Ik heb voor mezelf de lat ook iets lager gelegd, want het lukt toch niet om zonder extra's deze maand door te komen. En we mogen er ook wel van genieten. Toch wil ik nog steeds wel proberen om het binnen de perken te houden, ik word er ook niet gelukkig van als ik het gewicht er weer allemaal bij eet.

Het blijft moeilijk, maar in januari gaan we er gewoon weer met volle kracht tegenaan. En het zal je echt wel lukken hoor, om een mooie slanke moeder van de bruid te worden.

Geniet, maar met mate :)

liefs en dikke knuffel Christine
December 8, 2011 om 08:59
Leuk hoor een bruiloft in het verschiet volgend jaar. Geniet deze maand Martine van het feesten en ook van het lekkers wat er ook een beetje bijhoort maar probeer de schade beperkt te houden. Maar dat weet jezelf ook denk ik wel. Voor mij is het nu een reden om deze maand wat rustiger met eten te houden ook mee te maken dat in Januari en februari iedereen inclusief bomvol verjaardagen zit. Dus eigenlijk kan ik dan pas vanaf maart er weer helemaal vol tegen aan. En tja, je snap natuurlijk wel dat ik weer niet terug naar af wil. Sepling mag maar niet te veel. Tjee wat ben ik streng he:lalala:

Komt goed, Met jou ook!!!

:opgeeft:

:dag:
December 9, 2011 om 13:22
Hey lieve Martine,
Hoe gaat ie nu? Lukt het om op gewicht te blijven?
Zet hem op hè!!
Ik wens je een heel prettig weekend.
liefs Christine
Onbekend
December 14, 2011 om 13:07
Hee Martine,

wat een geweldig nieuws!!! een trouwerij in het verschiet, SUPER!!!!
laat december maar december zijn we zitten er aan vast!!
In januari weer alles op scherp zetten en dan gaan we er weer voor hé!!!
Jij voor de trouwerij van je dochter en ik (pssstt geheimpje;-)) wil op mijn 25 jarige trouwdag toch zeker minder wegen dan nu!!!
Wanneer is het feest???
of weten ze dat nog niet

heel veel liefs Ant
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan