Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, December 5, 2011

Lovelylife woog op het moment van schrijven 129.60 kg (bmi: 43.30).

Hallo Allemaal,

Ondanks het gezellige drukke en eetvolle weekend heb ik me eigen sterk weten te houden. De chips en andere lekkere dingen op tafel heb ik kunnen negeren.
Dit vind ik erg knap, al zeg ik het zelf.

gisteravond wel weer zitten chinezen, ondanks dat ben ik op hetzelfde gewicht blijven staan als dat ik voor het weekend woog.
Wat die tussendoortjes niet doen he?!

Ik ben al langer bezig met de strijd tegen die overtollige kilo's.
Maar ben sinds vorige week donderdag er ook echt mee bezig.
Ik drink geen koolzuur meer en leef de hele dag op water en af en toe een kopje koffie, en eet 3x per dag.

Vlak na de zomervakantie ging ik op de weegschaal staan en woog ik 137 kilo, wat schrok ik me de....toen dacht nu is het genoeg.
8 jaar terug woog ik ook tegen de 140 kilo en ben toen ruim 25 kilo afgevallen en woog ik 112 kilo toen ik zwanger was van de 3de, maar na de 3de zwangerschap krijg ik die kilo's er niet meer zo makkelijk vanaf.

Maar we houden de moed erin en hopelijk lukt het deze keer ook.

Groetjes,

Onbekend
December 5, 2011 om 11:11
Hoi hoi.

Wat goed van je dat je de verleiding van al dat lekkers hebt weten te weerstaan!
Ik heb dat helaas niet gedaan. Nu er weer goed tegegaan. Ik wil er voor januari nog 5 kilo af hebben.

Wat goed van je dat je 8 jaar geleden zo veel bent afgevallen. Ik weet zeker dat het je nu weer lukt. Ik ken dat trouwens ook hoor. Ik ben ook al eerder zo veel afgevallen. Maar ik presteer het elke keer weer om het er ook weer aan te krijgen. Maar nu ben ik daar helemaal klaar mee. Het moet er nu voor eens en altijd afblijven.

Ik heb 2 kinderen. Een dochter van net 7 en mijn zoon wordt over 2 weken 9 jaar.
Wij willen toch nog voor een derde kindje. wel veel leeftijdsverschil met de andere 2. Maar we hebben toch de knoop doorgehakt. Het is misschien juist alleen maar makkelijker nu. Omdat de anderen al zelfstandiger zijn. Ik wil dus eerst nog afvallen voordat we er echt voor gaan. Ik ben ook gestopt met roken en ik ben alvast gestopt met de pil zodat ik ook weer een normale cyclus kan krijgen. Over een half jaar willen we echt voor gaan. We houden het voor de familie nog geheim, vandaar dat ik het voor de zekerheid ook nog niet op mijn profiel pagina zet. Maar net zoals jij dat toen hebt gedaan voor de derde. veel afgevallen. Dat wil ik nu dus ook. Is een stuk beter. Ik wil die kleine een goede start kunnen geven en voor mezelf is het een stuk beter dat ik wat minder kilo's meesleep tijdens een zwangerschap omdat er met zo veel overgewicht natuurlijk wel extra risico's zijn.

Tsjee het is een heel verhaal geworden. In ieder geval een hele goede week en laten we de weegschaal blij maken met een mooi resultaat!

Groetjes Talitha
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan