Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, December 5, 2011

MissFitness woog op het moment van schrijven 58.20 kg (bmi: 21.38).

:maandag:

Oh help, inmiddels de hele dag al aan het snoepen. Ik stond mezelf nog iets toe vandaag maar dat is aardig uit de hand gelopen.:nietok:
Maar ja als ze zelfs op de sportschool al chocoladeletters uitdelen..........
Na vanavond is het echt, echt, echt afgelopen, zeker tot de verjaardag van mijn dochter, 15 december!

Onbekend
December 5, 2011 om 15:42
aiai, da's niet zo handig dat ze zelfs in de sportschool met snoep lopen te zwaaien hé...Gun je het nog één dagje en vanaf morgen weer voluit erin vliegen hé!!

liefs,
Ruth
December 6, 2011 om 03:41
Hier nog 1 die helemaal de mist in gaat. Chocoladeletters hè... Pepernoten. Zucht. Gisteren nam ik me ook al voor om helemaal niets meer te snoepen. Toch weer mis gegaan. Vandaag weer opnieuw! Ik weeg me vandaag maar niet. Jij wel gewogen? Want dan valt het wel mee toch?
December 6, 2011 om 08:35
SSSSSTTTTTTTOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!
Genoeg geweest hé nu meid, we nemen samen terug de teugels in handen! Laat ons er een erezaak van maken om met een deftig resultaat dit jaar af te sluiten...
Nu nog even bedenken wat dat dan precies mag inhouden! Een haalbare kaart graag maar wel een schone!

Komaan missie, terug dat kleine knopje omschakelen en we zijn terug vertrokken!

dikke knuffel,

Evy
Onbekend
December 6, 2011 om 14:06
Hey buddy,

Niet makkelijk he, al die verleiding. In de sportschool waar ik vroeger ging deelden ze mandarijntjes uit. veel gezonder dan de letters.

Vandaag is het weer goed gegaan hier. Ik ben nog niet zo streng als zou moeten maar dat vind ik nu wel ok. Heb 1 chocotoff en 2 pepernoten op en verder mijn gewone gezonde kost. Ik probeer nu telkens als ik trek krijg een lekkere kop thee te drinken. Het is natuurlijk niet hetzelfde maar toch. Het helpt vaak wel.

Gisteren had ik mijn oefeningen gedaan en ik merkte dat ik er moeite mee had. Mijn lichaam voelt zo opgeblazen. En ik voel me echt minder fit. Ik weet dat het gewoon door al die troep te eten komt. Al die suikers maken me moe en futloos. Ik heb een constante hoofdpijn. Precies een haarband die veel te hard aangespannen is. :)

Komaan meid, we gaan er weer voor. We moeten stralen met de feesten! Een mooi jurkje aan en lekker fier paraderen ;)

ps: dat braken heb ik jaren geleden ook geprobeerd. Bij mij lukte het echt niet. Maar ik ben toen met laxeertabletten aan de slag gegaan. Ook niet zo een beste oplossing. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik vaak bij grote maaltijden de pilletjes van XLS neem tegen koolhydraatinname en dan de alli pilletjes tegen vetopname. Ik vermoed dat het vooral psychologisch is maar zo hoop ik meestal op gewicht te blijven. Eigenlijk toch beangstigend hoe we ons lichaam zo veel geweld aan doen om dat ideale maatje te hebben... Objectief gezien weten we wel beter maar toch, het is zo moeilijk allemaal he.
Ook al denk je dat je even geen goede buddy bent, ik vind het net een grote steun om te horen dat er nog meiden zijn die kampen met een haat-liefde verhouding met eten. Iemand dat dat niet heeft begrijpt ons niet altijd (zo denk ik erover)

:succes3:
Onbekend
December 7, 2011 om 01:56
Hey Ina,

Inderdaad, ik worstel al lang met voeding. Als puber viel het allemaal best mee. Maar dan tegen mijn 18de ging ik eerst gezonder eten. Dat werd uiteindelijk een potje yoghurt 's morgens en een vervangreep op de middag. 's avonds at ik een kleine portie mee met mijn ouders. Nadien dan schoonheidszorgen gaan volgen(pas op mijn 19de) en daar werd enorm de nadruk gelegd op dat lichaam. Iedereen liep er als popemiekes rond. Meestal kon ik het wel beheersen maar er waren dagen dat ik zakken snoep en koekjes als lunch at. Niet al te best. Maar uiteindelijk kwam ik niet zo veel aan. Tegen dat ik dan mijn stage moest gaan doen was de stress niet te houden. Ik kreeg toen voor het eerst af te rekenen met die vreetbuien. Echt alles moet er dan aan geloven, en dat is zoet en hartig door elkaar. Het ene aan het opeten en het andere al uit de kast nemen.

Uiteindelijk ontdekte ik dat je met laxeren je gewicht kan behouden. Ik nam die altijd 's avonds na het eten in. Soms een half doosje per keer.
Toen ben ik dus ook al eens naar een psycholoog geweest.

Ik studeerde af en ging een bureaujob doen voor 1 jaartje en daarbij startte ik als zelfstandige in bijberoep. Daar werd ik volgepropt met pralines en ander lekkers. Onder de middag ging ik vaak naar het winkeltje om de hoek voor koffiekoeken en belegde broodjes of snoepjes voor na de middag. Ook thuis at ik veel te veel. Mijn vriend speelt muziek en dat is dan in en andere kamer. Ik zit dan vaak voor 1,5-2u alleen en dan at ik een hele cake in mijn eentje voor de tv op. Tot ik 63kg woog. Dan gestart met infraligne en afgevallen tot 58kg. En toen kwam ik hier op de site terecht(nov 2009). Ik begon kcal te tellen en mijn obsessie is alleen maar erger geworden.

Zo, dat is het zo een beetje. Mijn verhaal met voeding. Ik heb altijd het idee gehad dat als ik slank(er) zou zijn, alles beter zou draaien. Alles makkelijker en eenvoudiger zou zijn. Dat is dus niet zo. Maar ja, ik weet ook dat als ik mijn eetbuien onder controle zou houden ik helemaal niet zou worstelen met mijn gewicht. Ik zou het gewicht hebben dat ik voor ogen heb want ik moet al die extra kcal niet meer verwerken.

Vandaag regent het. Een leuk excuus om niet te gaan joggen. Ik ga wel vanavond mijn krachtoefeningen doen. Maar de fut zit er nog altijd niet in. Ik zou het liefst de hele morgen in mijn bed willen liggen. Ligt waarschijnlijk ook aan de kou. Het is dan zo lekker warm in dat bedje :genieten:

We gaan er weer voor gaan he meid! Al het lekkers in toch het huis uit dus kop op!

liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan