Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, December 5, 2011

Keptje woog op het moment van schrijven 71.40 kg (bmi: 26.55).

na een weekendje vol feestjes(waar ik niet altijd voldoende op de rem trapte)-heb ik mezelf weer volledig in de hand.alleen mijn koelkast en berging moeten dringend aangevuld worden--morgen dus, mijn eerste taak.ik hoop dat mijn gewicht vrijdag mij zal belonen en dat de 71,... 70,.... wordt.het lukt nu eenmaal beter als ik thuis ben-(en k moet deze week maar juist vrijdag werken)ik maak morgen brochetjes-ne stokske met lekkere stukjes vlees en groenten dus--en ook een soepke moet ik zeker hebben...ne mens zou nu al goesting krijgen :-)

Onbekend
December 6, 2011 om 11:25
hoi,

nee ik heb er zeker geen probleem mee...ik volg jouw nu ook en dat betekent dat we buddies zijn. dat is een stuk gezelliger dan alleen op deze site rond te struinen. ik zit net toevallig achter de pc en zie dat je een berichtje hebt achtergelaten. Leuk! ja , beter langzaam afvallen dan het jojo-effect.
ik ben niet bang voor aankomen tijdens de feestdagen. ik ga tussen kerst en oud en nieuw 1 x uit eten, maar dat moet kunnen.
heb jij al plannen voor rond die tijd?

groetjes!
December 7, 2011 om 00:39
helaba!
nee ik ben geen hollandse, een rasechte vlaming maar mn moeder was woordkunst lerares, mooi nederlands spreken was dus dagelijkse kost toen ik jogn was lol!
hier gaat het wat trager, de rode vlag hangt uit ggrrr en ben weer naar de 70...ge gaat me nog inhalen!!!
ik heb ook vaak goesting in chocolade, en brood, terwiojl ik da normaal gezien nie te veel eet maar de geur alleen al doet me watertanden, en pasta en fruit!!lolnu, tis voor de goede zaak he!
veel succes!
babaai
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan