Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 9, 2011

Linneke77 woog op het moment van schrijven 82.40 kg (bmi: 26.60).

Hallo lieve buddies,

Daar ben ik weer eens! Pfoe ik heb het moeilijk gehad de afgelopen drie dagen....ff drie dagen modifast gedaan....Had eerlijk gezegd gehoopt dat er meer vanaf zou zijn maar uiteindelijk 2 kilo's. Maar goed, die zijn er dan toch weer af. En nu weer gezond eten en er goed op letten want dat is er de laatste tijd niet van gekomen. Vandaar dat er ook weer wat kilootjes zijn blijven plakken. Vanavond maar niet meteen een warme maaltijd, dus we beginnen weer rustig met een maaltijdsalade.
Hoe gaat het verder met jullie?
Fijn weekend
groetjes Linda

Onbekend
December 9, 2011 om 05:21
Type hier je reactie..Ja, het valt soms niet mee om er wat af te krijgen of gelijk te blijven. Die strijd zullen we wel houden. Maar zo te horen ben je nog wel gemotiveerd. Hier gaat het goed, al blijft het opletten. Vandaag weer net in de 66, dus dat is ook weer afremmen, want dat wil ik niet. zo gaat dat bij mij van dag tot dag en week tot week, maar uiteindelijk lukt het aardig om mijn gewicht een beetje op peil te houden.
Onbekend
December 25, 2011 om 13:21
Hoe is het Linneke77? Lukt het je al weer wat beter om met mate te eten? Ik kan me voorstellen dat het in deze feestmaand niet zo gemakkelijk is, maar maak het niet te gek, dan krijg je er spijt van! En in januari er weer goed tegen aan zou ik zeggen. Heel fijne kerstdagen gewenst, als is de eerste al bijna om, en een super gezond, gemotiveerd en goed nieuw jaar gewenst!
January 2, 2012 om 11:53
voor jou ook een heel fijn 2012!!!!
Nieuw jaar, nieuwe kansen!
Ik ga ervoor!!
groetjes Linda
Onbekend
January 24, 2012 om 13:51
Hopelijk ben je ondertussen weer goed op gang. Zet door hé!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan