Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 9, 2011

Pepperi woog op het moment van schrijven 86.40 kg (bmi: 30.61).

:hallo2:

Hoe is het met jullie?
Hier wel oke, behalve dat ik er een slaapdienst op heb zitten zonder slaap :-( heel vervelend, meestal kan ik niet slapen op mijn werk. Soms dommel ik wat weg maar echt slapen nee. Vannacht lukte het wegdommelen niet eens... bah.
Nu wachten op mijn pakketje van wehkamp. Hopelijk komen ze vlak na 12en (tussen 12 en 18uur) en kan ik daarna even een uurtje bijslapen en lekker met een tijdschrift en grote mok thee in bad.

Vanavond teamuitje + afscheid van 3 collega's. Gaan dan lekker eten in Zwolle (bij de peppermill). Ik heb besloten dat ik lekker mee mag eten. Doe nu al 2 maanden zonder uitzonderingen dus nu mag dat van mijzelf.
Dinsdag weer een etentje, met vriendinnen tapas eten en ook dan mag ik lekker mee eten en genieten van mijzelf.
Eet deze 2 dagen ook gewoon koolhydraten, dat laat ik voor de rest zo veel mogelijk staan alle dagen. Ik neem wel iets, maar niet zo veel.

Morgen hapjes maken voor de verjaardag van mijn beste vriendin en haar man en daar gaan we zondag heen, gezellig.

Heb dus eergister maar een nieuwe jas gekocht. Ik kocht deze in september 69,- bij V&D. ik twijfelde tussen een 48 en een 50. 48 kon echt precies, met 3 kilo eraf zal die nog mooier zitten. Nou nu is de jas echt te groot, ik heb het er gewoon koud in. Nu zag ik dat de jas bij Wehkamp in de aanbieding was voor 31,05 en er was nog 1 maat, namelijk de 44. Die heb ik besteld :-D Hopelijk na vandaag weer een goed zittende jas ipv een jas die veel te groot is. haha

Vorige week nog bij Zeeman een wollen tuniekje gekocht (die je overal op de reclameposters zag), ik had een 42 mee genomen, ik dacht voor op de krimp :-D Maar ik pastte het nu al.
Ook bij Hema een zwart jurkje meegenomen in een L, ook voor op de krimp, maar ook die pastte nu al.

Mijn hoofd is er echt nog niet aan gewend dat ik nu in maat L / xl / 42-44 pas. Ik blijf nog te grote maten pakken. Naja hoofd zal wel een tijdje nodig hebben om hier aan te wennen!

Fijn weekend allemaal
:go5:

January 3, 2012 om 07:25
gelukkig nieuwjaar!!! en ik mag ook op zoek naar een jurk.... waar komt die van jou vandaan? (ik kan alle info gebruiken die er is ;)) en hebben jullie al een lokatie enzo? Ik ben op zoek naar een lokatie waar 100 man in kan en waar het nog wel gezellig is....

ik vind het zo spannend!! dit wordt echt een leuk jaar!!!!

liefs nienke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan