Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 9, 2011

Karolien40 woog op het moment van schrijven 122.40 kg (bmi: 41.86).

vrijdag, even tijd nemen voor een stukje dagboek. Een drukke week achter de rug en ik ben nog niet klaar maar dat is niets nieuws. Maandelijkse periode et vocht vasthouden, ook niet nieuws, wat wel nieuw is, morgen ga ik alsnog een kerstboom halen. Eerst wilde ik kerst niet feesten na dit vreselijke jaar. Man weg, kind weg, paard weg, nieuw paard, geblesseerd na een maand, en het gaat maar door...
Maar kerst, is dat niet een beetje een nieuw begin, een geborte,... en oud en nieuw, nieuw jaar, niew doel, verder afvallen, nieuwe buddies, nieuwe vrienden, nieuwe aanmoedegingen,...

Intussen, ben ik eerlijk gezegd niet al te best bezig geweest. Wel met calorien (daarom daalt de lijn) maar gewoon veel te ongezond gegeten en ook iets minder bewogen. Dit WE meer bewegen (het wordt mooi en zonnig weer) en genieten met mate. Ik ben niet ver van mijn doel en het blijft haalbaar ook met de nodige restaurants en lekkernijen. En het leuke is, over drie weken moet ik weer een ander doel vastleggen (tot mijn 41ste op 15/02) 41 zou moeten betekenen een BMI onder de 40, als symbool voor het verjongeren in geest en gewicht.

:veelsucces: iedereen, positief blijven denken en gewoon blijven meedoen. Het is geen :paardrijden: om als eerste over de finish te raken maar een mooie en soms lange wandeling naar beterschap.


December 9, 2011 om 12:42
Al is het dan niet op de meest gezonde manier gebeurd, de lijn gaat lekker wel naar beneden. Tuurlijk is het niet de bedoeling dat het altijd zo gaat, maar wees er nu even gewoon lekker blij mee.
Heel goed dat je toch kerst gaat vieren. Hoe moeilijk het afgelopen jaar ook was, er is altijd weer een nieuw begin. Zoals ik in mijn dagboekje schreef 'het leven is als ganzenbord, je kunt steeds opnieuw beginnen, tenzij je in de put blijft zitten'.
Ik weet (echt) dat het soms makkelijker gezegd dan gedaan is, maar ik vind het super knap dat je toch positief aan de feestdagen wil meedoen.

Ik wens je een heel prettig weekend met gezond eten en veel beweging.
Zet hem op meid.

groetjes Christine
Onbekend
December 10, 2011 om 12:59
Hoi Karolien,

ik kom je even een fijn weekend toewensen en sterkte met lijnen.

Groeten van Flipper
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan