Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 9, 2011

Leilarose22 woog op het moment van schrijven 79.70 kg (bmi: 27.58).

Dag 3 van mijn inductie, ik ben vandaag maar begonnen met een profiel op Valtaf.nl
Leuk voor later leek me zo, en het is natuurlijk ook handig dat ik nu even ergens kan opschrijven wat er allemaal gebeurt in dat lijf van mij.

Vandaag ging het best goed, een omelet gebakken vanochtend met gemengde groenten van gisteren. Ik heb de helft opgegeten en de andere helft heb ik meegenomen naar school samen met een gekookt ei en een plak kaas. Als snack had ik een groot stuk komkommer en s'avonds groente, vlees en vis op met een flinke dot mayonaise :)

Ik heb totaal geen hongergevoel wat ontzettend fijn is. Ik merk nog niet echt wat aan mn lichaam behalve dat vreemde gevoel in mijn hoofd en ledematen. Dit moet haast wel ketose zijn, lichte hoofdpijn en een vreemd gevoel gewoon. Even doorbijten. Een van deze dagen zal ik opstaan met genoeg energie om mijn dochter van 8 maanden 20.000x in de lucht te gooien, vind ze leuk! Zo op dag 3 hou ik het best goed vol die inductie. Ik richt me meer op de dingen die ik wel mag eten. Brood enzo mis ik wel, voor het gemak. Maar echt creatief zijn met eten geeft me voldoening. Op 20 juni ben ik jarig, 23 alweer. Wat zou het dan geweldig zijn om 65 kilo te wegen. Ik teken ervoor!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan