Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

WendyXL woog op het moment van schrijven 157.30 kg (bmi: 50.78).

Vanavond is het zover, na 1 week punten schrijven en bijhouden en de hele week gezond eten en NIET snoepen op de bij de WW.

Vanavond ga ik wel de WWrepen kopen van 2 en 1 1/2 punt en de snoepjes, schijn je er 15 van te mogen eten voor 1 punt maar moet ik nog even navragen. Want om nu minimaal een jaar lang niet te snoepen hou ik toch nie vol maar ik wilde het wel ff uitproberen de eerste week.

Vanmorgen weer begonnen met zwemmen(aquajoggen) samen met mijn WW-vriendin. We hadden dat wat laten versloffen. Dit doen we maandagavond en woensdagochtend. Ik durf nog niet een sportschool binnen te stappen, en dan alle ogen op mij gericht met die meewarige blikken: "wat doet die hier". De sportschoolfanaten zullen dat wel ontkennen maar ik zou maar wat graag met allemaal 100+kilomeiden willen sporten, helaas werkt dat niet zo.

De hele week mij goed aan de punten gehouden dus ik ga voor de 2 Pff...wel heftig om dat zo neer te zetten nou moet ik dit dus wel halen.


JIPPIE er is 2,9 kg af!!!

May 27, 2005 om 03:09
Hartstikke goed van je . Prima resultaat joh. Dat doet je goed he als je na hard werken resultaat ziet. Ga zo door meid.
boerin.
May 27, 2005 om 17:57
Wendy, gefeliciteerd met je 2,9 kilo. Dat gaf zeker wel een superkick. En weet je wat het mooiste is, je hebt het helemaal zélf gedaan, zonder rare shakes maar met gezond eten. Hou vol, en dat zal heus niet altijd even makkelijk zijn, dan ben je op je veertigste een mooie slanke en vooral gezonde meid.
Het is inderdaad jammer dat er geen sportschool is voor 100+. Misschien moet je gewoon sch..... hebben aan iedereen en je inschrijven. Tenslotte bestaat de wereld niet alleen uit mooie strakke lijven maar wil iedereen dat wél hebben. Wie weet tref je een sportschoolhouder die jou persoonlijk wil begeleiden. Dat zou toch wel leuk zijn. Dus.... trek de stoute schoenen aan en klim eerst eens in de telefoon en leg de situatie voor. Je kan altijd de hoorn op de haak gooien als ze je niet vriendelijk te woord staan.
Geniet voorlopig nog van je eerste resultaat en ga voor de volgende kilo's.
Een lekker weekend, Atie
May 28, 2005 om 16:46
*O**O**O**O**O**O**O**O**O**O**O**O**O**O*
Dat is een mooie binnenkomer 2.9kg :afgevallen:
Heb je lekker gegeten deze week?
Ik neem ook iedere week een doos 2pnt mee, en dan de chocolade repen, die zijn echt heel lekker. Smaken net naar Lions..... :)
Die snoepjes heb ik nog niet genomen, misschien ook maar eens meenemen om eens iets lekker te kunnen pakken zonder punten te hoeven tellen.

Ik ga zelf ook 1x in de week aquajoggen op woensdagavond (moet eerlijk zeggen dat het al 2 weken geleden is dat ik ben geweest, moet komende woensdag toch maar weer eens gaan) en 1x per week fitnessen op donderdag avond. Als ik wat meer kilo's ben afgevallen zou ik graag nog een keer een groepsles willen doen (bodycombat, of steps/aerobics of iets dergelijks), maar die stap durf ik nu nog niet te nemen.
Komt allemaal goed, we zijn op de goede weg...
Veel succes deze week, zo gaat tie goed.
:dag:
KaatjeV

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan