Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

Amc woog op het moment van schrijven 76.30 kg (bmi: 29.80).

Hi allemaal ik hoor dat ze bij jullie een hitte golf verwachten!!! :zon::zon: Hier zeggen ze dat zaterdag veel regen gaat vallen nou laten we hopen dat dat niet juist is! Het is hier ook nog eens een lang weekeinde (bankholiday) dus laten we hopen dat er een beetje van jullie weer hier heen waait!! Al vast een super weekeinde allemaal en een dikke :kiss:

May 26, 2005 om 03:45
Jij ook een heeeeeeel mooi weekend gewenst enne vangu...een beetje goede zin en motivatie van mij ....

Om 11 uur komt die motivatie bij je aan:)

liefs van Margriet:kiss:
Ach en troost je...hihi ik kan heel slecht tegen warmte :zucht:
Maar ik ben gek op een :zon:
May 26, 2005 om 07:56
hoi!!!
het is hier inderdaad wel warm vandaag en morgen maar die regen die ze bij jullie verwachten komt ook onze kant op! zaterdag en vooral zondag verwachten ze hier regen en onweer, dus een echte hittegolf is er gelukkig nog niet! :)
hoe is het verder met je??? gaat het goed? wel lekker dta je een lang weekend hebt maar geef je niet over aan al het lekkers wat daarbij hoort! ;)
Fijn weekend!

Liefs Melissa :smurf:
:knuffel:
May 26, 2005 om 13:09
Hoi wijffie,
Lang weggeweest, he? Wat ik allemaal de afgelopen maanden uitgespookt heb? Te veel om op te noemen. Een korte impressie? Ik heb een aantal weken een soort van pleegdochter van 14 in huis gehad (nou dat was feest, maar niet heus), ik heb keihard gewerkt op school, feestjes gevierd, mijn vloeren laten schuren, voor mijn jukebox een reparatie-adresje gezocht, mijn schoonzusje van 53 jaar verloren, mijn zwager en nichtje bijgestaan, gedate met een leuke man en veel, veel te veel gegeten. Je ziet: leuke en vervelende, hele erge dingen. Kortom: gewoon het leven! Nu probeer ik weer een beetje orde in mijn leventje te scheppen. Met behulp van jullie, mijn valtaf-vriendinnen. Gaan we er weer voor???
Liefs, Anita
May 30, 2005 om 02:53
Nou die hittegolf is al weer voorbij hoor. Gisteren alweer regen, dus hetzelfde weer als bij jou. Of viel het bij jullie nog een beetje mee?

Zullen we samen dan weer een stukkie naar beneden gaan met dat lijntje? Jij hebt de daling al weer in gezet en vanaf vandaag doe ik weer met je mee. De drukte op het werk is voorbij, en ik ga er gewoon weer voor. Nog 3 weekjes voordat ik 2 weken op vakantie ga, dus heel even wat afvallen nog. dan zit ik na mijn vakantie heus wel weer op dit gewicht, maar als ik het niet doe dan wordt het weer 78 of zo.

:dag: Brigitte
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan