Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, December 24, 2011

MissFitness woog op het moment van schrijven 58.20 kg (bmi: 21.38).


December 26, 2011 om 07:35
Hey Ina,
Wij doen ook mee aan tweede kerstdag hoor. De ambtenaren e.d. werken niet op tweede kerstdag en ook niet op 2 januari. Het zijn enkel degenen die in de privé-sector zitten die gaan werken moeten. Ik heb gelukkig altijd vakantie de week tussen Kerst en Nieuw en de vriend ook dus wij kunnen een weekje relaxen. Straks komt er een stukje familie langs die we de voorbije 2 dagen nog niet gezien hebben, maar ik heb vis in papillot voorbereid en gekookte aardappelen in de schil. Er zit een goed botersausje bij, maar dat doe ik er bij mij gewoon niet op, zo heb ik vandaag een hele lekkere, magere en supergezonde maaltijd.
Lopen zit er bij mij helaas niet in vandaag, ik neem het zekere voor het onzekere want ik ben vanmorgen opgestaan met een keel waardoor zelf amper een slok water kon, hopelijk morgen beter!
Liefs
Sofie
Onbekend
December 27, 2011 om 04:37
Hey meid,

Even geleden he! Hoe gaat het met je? Hier maar zo en zo. Mijn kerst is niet helemaal verlopen zoals gepland. Mijn ma heeft weer heel de boel verziekt door er met een lang gezicht bij te zitten. Niet heel de avond maar blijkbaar is er weer wat miszegd geweest. Of kreeg ze niet genoeg aandacht voor zich. haar kado was blijkbaar ook geen succes. Daar zei ze niet veel op.

Natuurlijk een heel weekend zitten vreten geweest daardoor. Deze namiddag begin ik weer te werken. De eerste dag weer na kerst. Gelukkig is mijn pa ook thuis. Ik ga echt met lood in mijn schoenen naar daar.

Hoe gaat het met jou? Nog gespuugd? Zit je nog op je streef ondertussen? Ik schrok wel even als je stuurde dat je je ouders samen verloor op je 16de verjaardag. Lijkt me een hele opdracht om dat een plaatsje te geven in je leven. Is je dat goed gelukt of worstel je er nog mee?

Wat staat er op het programma voor oudejaarsavond en nieuwjaar?

Dikke knuffel x
Onbekend
December 27, 2011 om 06:47
Hey hey,

Wat fijn dat het bij jullie zo goed verlopen is. Wel super dat je fijne schoonouders hebt.

De verjaardagen van je kinderen zijn allemaal rond de eindejaarsfeesten, niet? Veel zondigen dus. Ik heb ook eerder geprobeerd om te spugen maar dat lukt niet zo best. En de wc is ook kortbij dus ze horen meteen als ik daar lig te spugen. Dat lukt niet zo best geluidloos :)

Mijn gewicht zat deze ochtend rond de 58kg. Vreselijk. Vandaag maar weer een beetje normaliseren. Morgen hoop ik weer de moed bijeen te krijgen om te gaan joggen. Dat is ook weer een paar dagen geleden. Mijn vet% op de weegschaal was 26%. Ik kom van 22% dus dat was even schrikken. Ik hoop na de feestdagen me weer goed te kunnen herpakken en er weer volop voor te gaan. Gewoon mijn zinnen verzetten en andere afleiding zoeken dan eten.

Het is inderdaad vervelend om nog zo vaak met mijn ouders geconfronteerd te worden. Mijn moeder werkt maar 3 dagen per week en eind januari stopt dat contract. Ze zal dan weer iedere dag thuis zitten. Ik vrees er al voor.

De werken zullen nog even duren. Ik hoop er deze keer wel vaart achter te zetten want ik ben het kotsbeu.

Die appelbeignets klinkt verleidelijk. Dat heb ik al jaren niet meer gegeten. Maar ik denk dat in Nederland dat meer wordt gegeten dan hier in België. Zeker met nieuwjaar. Hier eet je het vooral op kermissen.

Ik kan begrijp het wel dat je je ouders niet 'persoonlijk' mist. Maar eerder de functie die ze zouden moeten innemen. Het is ook al zo lang geleden.

Je bent een super buddie!:together:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan