Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

EstherR woog op het moment van schrijven 57.30 kg (bmi: 21.30).

ja het is weer zo ver... alle sympthomen zijn er weer.... na een aktieve bui en een paar drukke dagen waren gisternmiddag m'n batterijen leeg....helemaal op. Ik wilde perse :chocola: en ik lag om 20.45 in mijn bedje:z... vanochtend opgestaan met flinke hoofdpijn en ja hooor...ik zit al weer op dag 27 van mijn cyclus dus...het klopt allemaal.

wonderwel heeft het voor mijn gewicht geen gevolgen, hield ik eerder vocht vast en was ik rond de menstruatie zwaarder...nu woog ik vanochtend zelfs minder: 57.3!:afgevallen: echt ik snap er niets meer van hoor. (?
en dat ondanks de snaaibuiend die ik de laatste dagen toch elke dag wel heb (koek en chocola)

vandaag weer op het :fiets: naar het werk. het was om 8 uur al 17 graden! lekker! ik hoop dat het een beetje uit te houden is vandaag op de 4e etage onder het platte dak. flink aanpoten vandaag van Yvonne zit lekker in Italie.
buds...ik ga snel aan de gang. ik hoop vanavond nnog even puff te hebben om in jullie dagboeken te schrijven ( en dat het internet het doet want veel storing de laatste dagen)

fijne dag en doe rustig aan met het mooie weer! genieten hoor! :zonnig:
:doei:

May 26, 2005 om 15:47
Hoi esther,

Fijn (+) dat je nu ook vlak voor :ongi: niet meer zwaarder was geworden. Het lijkt er echt op dat je lichaam zich er bij neer gelegd heeft dat het nu moet stabiliseren en je niet meer krampachtig met het maaltijdplan meer hoeft bezig te zin. Fijn hoor. Het zal wel flink warm geweest zijn onder het plaate dak, maar ook hier is het nu fors aan het afkoelen, ik vind het wel lekker, want het was hier vanmiddag rond de dertig graden in de :zon: en dat was wel erg warm.

:dag: Cisca
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan