Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

Moira woog op het moment van schrijven 65.60 kg (bmi: 23.52).

:)

Zo, de dag begint goed :zon: , dus ga vanavond lekker over t strand lopen.
Gister bij mn ex-lover wezen eten, was toch wel beetje raar, hij vond t helemaal te gek dat ik naar Australie ga, hij heeft tijdens zn wereldreis 5 maanden in Sydney doorgebracht, dus wel leuk zitten kletsen, maar de sfeer was toch beetje gespannen. Allez, zal na verloop van tijd wel weer oke worden, we zijn nog een beetje zoekende hoe we deze manier van vriendschap moeten invullen. Had wel beetje triest gevoel toen ik vanochtend wakker werd, maar met dit weer komt de positieve energie vanzelf weer bovendrijven!
Dus iedereen vandaag een (+) dag gewenst, ik ga er weer voor!!!

:doei:
Moira

May 26, 2005 om 23:32
oooo, een maandje is al langer dan een paar weken!
Het is erg leuk om alleen te reizen, zeker hier in Australie reizen veel mensen alleen, en je ontmoet altijd leuke lui waarmee je stukken verder reist. Ik heb regelmatig alleen gereist, mijn eerste reis was 3 maanden naar Zuid Amerika in mijn uppie in 1988.
Ik raad je aan om een auto te huren en dan rond te trekken met een tentje, tenminste als je van kamperen houd, dan zie je het meest, dus ook kangaroes enzo life. Backpackers blijven meestal in de steden en die zien soms helemaal niets, hebben wel een leuke tijd, veel feesten. Het is maar net wat je leuk vind.
Wij hebben tijdens onze rondtocht een website bijgehouden zoals tegenwoordig iedereen doet die gaat reizen, kijk maar eens op http://home.planet.nl/~deseos/wol/2003_09_01_archive.htm
En op deze site vind je een hele verzameling van websites over Australie, geeft je misschien een idee wat je wil gaan doen.
http://home.hccnet.nl/simone.janssen/australie.htm
Even realistisch, je moet je niet vergissen in de afstanden, de trip die jij aangeeft is denk ik iets te groot voor een maandje, de afstanden hier zijn enorm, of je moet gaan vliegen op de lange stukken. Het leuke hier is juist de onverwachte dingen tussendoor.
Sydney is erg mooi, gave stad, maar het blijft een stad, ga er zo snel mogelijk uit vandaan, via de Blue Mountains omhoog richting Queensland, vergeet vooral Byron Bay niet en als het enigsinds kan probeer een paar dagen met mensen een auto te huren en op Fraser Island rond te crossen. Bij Cairns snorkelen op het Great Barrier Reef en omhoog naar de regenwouden of het binnenland in naar Undara National Park. Er zijn zoveel leuke dingen, teveel om op te noemen.
Wij zijn vanaf half September tot eind December het hele land rond getrokken (langs de kust, ruim 21.000 km totaal) vanaf Perth omhoog, misschien kom je nog wat leuke tips tegen. De zomer begint hier op 1 December en daarmee start ook het natte seizoen in het noorden. Kakadu is ontzettend mooi maar het kan zijn dat het erg nat is rond de tijd dat jij gaat, moet je even checken.
Veel plezier met de voorbereidingen!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan