Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

Geschreven door Heksje38

:goeiedag: ladies!
Wat een :zon: vandaag he? Het wordt heerlijk weer!
Vanmorgen ging de :wekker: al weer vroeg voor mij, want mijn nichtje is er vandaag. Ik moet normaal gesproken alleen op maandag op haar passen, maar haar oma is op vakantie, dus mag ik deze en volgende week 2x oppassen! Vind ik niet erg hoor! Ze is hardstikke lief. Ze ligt nu nog lekker te slapen, maar straks gaan we boodschappen doen.
Het afvallen gaat niet echt zoals ik het zou willen, maar ja, ik ga me daar niet druk over maken vandaag. Daar is het veel te mooi weer voor, :lol:!
Nou meiden, ik hoop dat het lijnen bij jullie wat beter gaat!
Er moet toch wat af zijn als ik op :vakantie: ga hoor!
Groetjes, Soledad :bloemenplukken:

:doei::doei::bye:

May 27, 2005 om 04:13
hey solidad,
heerlijk dat zonnetje hé ,ik geniet er met volle teugen van en dat is ook aan mijn gewicht te zien,62.500kg het blijft maar op en af gaan maar ik blijf gewoon doorgaan en ooit zal het wel lukken,die paar kilo's om mijn streef te bereiken krijg ik er niet af,moet wel zeggen dat ik al van de ganze week niet naar de grote wc ben geweest en dat zal er ook wel iets mee te maken hebben ,maar ja ik hoop dat de rest het beter doet als ik,aan iedereen nog een heerlijk genieten van het mooie weer en tot de volgende :doei:
May 27, 2005 om 13:36
Hey Soledad,

Kan ik mijn gewicht nog door geven??? Vorige week ben ik dat zelfs vergeten denk ik. Maar we waren op vakantie...vandaar. Mijn gewicht is nu: 84.9kg

:dag:

Rina
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan