Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 1, 2012

Anneke53 woog op het moment van schrijven 77.40 kg (bmi: 29.13).

Op de eerste plaats wil ik iedereen een heel gezond en slank 2012 toewensen en veel succes met de gestelde streefgewichten!

Zelf heb ik mijn streefgewicht weer eens vooruitgeschoven naar eind maart, maar deze keer ga ik het ook echt halen, te beginnen met 75 kilo op 31 maart en daarna zie ik wel verder. Afgelopen week ben ik bij mijn schoonzus geweest en die is met "gewoon" eten maar liefst 5 kilo afgevallen in nog geen 3 maanden tijd. Ik had een rokje meegenomen dat me heel strak zat, met het idee dat ik eind van mijn verblijf daar in dat rokje weg zou gaan, maar helaas ik heb er een kilo bij en mijn schoonzus was nog eens 5 ons afgevallen:( Fijn voor haar, maar minder voor mij.

Voornemens heb ik dus genoeg en weer een heel jaar om ze uit te voeren.

Succes iedereen en hopelijk ga ik mijn buddy's ook weer wat vaker zien op de site, daar krijg ik toch wel altijd een bepaalde stimulans van.

Komende vrijdag is mijn eerste (echte) weegdag van dit jaar en vanaf dan ga ik het ook weer bijhouden op de site (dit is dus een van mijn voornemens:))

January 2, 2012 om 09:54
hoi :happynewyear02:

Jij ook de beste wensen en veel succes weer met de goeie voornemens!

groetjes
:gezondereten:
January 3, 2012 om 06:28
Jij ook een heel gezond en gelukkig nieuwjaar! Ik ben er even niet zo mee bezig geweest. En moet nog even moed verzamelen en zal waarschijnlijk na mijn man zijn verjaardag (11-1) weer echt beginnen. Dus ik weet nog niet wat de schade van de afgelopen weken is.....en de goede voornemens beginnen bij mij half januari.

groetjes :knipster:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan