Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 1, 2012

MissFitness woog op het moment van schrijven 58.20 kg (bmi: 21.38).

Oeps………..bijna 4 kilo aangekomen in één week tijd, dat kan je toch met recht heftig noemen. Natuurlijk heb ik veel meer gegeten en gesnoept dan normaal maar daarentegen heb ik ook iedere dag gesport (afgelopen vrijdag nog bijna 3 uur) dus waarom het zoveel is……………….

In ieder geval ga ik deze week als vanouds er tegenaan want zoals ik me nu voel …….bleh.

Helaas heb ik nog tonnen oliebollen en appelbeignets over en mijn kliko (zoonlief) is er niet. Daarnaast is zoonlief aanstaande dinsdag jarig dus zal ik pas echt vanaf woensdag de strijd kunnen aangaan. Ik hoop wel dat deze feestdagenkilo’s er sneller af zijn dan mijn uiteindelijk 2 vakantiekilo’s. Dat heeft tenslotte een half jaar geduurd. Bizar hé?January 1, 2012 om 08:10
Hey Ina,

Wat spijtig van die 4 kg, maar ik kan me niet inbeelden dat het enkel vet is, volgens mij gaan die er sneller terug af zijn dan je denkt. Bij mij stond de teller vandaag op 65.9, dus bijna 1.5 kg erbij, wat niet leuk is maar eigenlijk nog reuze meevalt. Maar ik begin ook pas dinsdag dus dan is mijn officieel weegmoment. Gelukkig doet manlief dan mee, dat gaat het voor mij ook veel gemakkelijker maken we duimen voor elkaar!
De keelpijn zelf is voorbij, maar helaas is het overgeslagen in een hoest en heel veel slijmen. Waardoor ik helemaal niet meer mag gaan lopen. Ik had zo gehoopt om heel de week te kunnen gaan, maar nu staat mijn teller op 3x wat niet minder als anders is, al heb ik het wel heel voorzichtig en aan een laag tempo gedaan. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het morgen beter is en dat ik morgen nog een klein rondje kan lopen, anders moet het terug na het werk in het donker gebeuren.

Liefs
Sofie
January 1, 2012 om 08:59
Hé Ina,

Gelukkig nieuwjaar! Ha, het moet toch niet gekker worden met de toevalligheden... weet je nog? Mijn oudste dochter is dus ook dinsdag jarig. Ik vind het bizar.
Ajoh.. die 4 kilo vliegen er weer af zo. Let maar op. Ik heb bijna hetzelfde. Was 3 kilo aangekomen in een week, ben alleen vrijdag al begonnen met héél netjes eten en ik ben er nu alweer 1,5 kwijt. Gisteren gelopen ook nog zelfs. Ik had al een tijdje niet meer gelopen, maar het viel me 100% mee. Behalve dat ik mijn kont wel voelde trillen bij iedere stap dan. Haha. Ik heb een half uur aan 1 stuk direct gerend. Eerste 5 minuten even beetje mijn ademhaling goed krijgen, maar daarna ging het gewoon weer vanzelf. Nu wel wat last van mijn spieren hier en daar, maar dat voelt juist wel heel goed ;-)

Groeten,
Stephanie
Onbekend
January 1, 2012 om 09:07
Hai Ina,
O balen joh, maar ik kan me ook bijna niet voorstellen dat dat alleen vet is. Als je zoveel gerend hebt denk ik ook dat het nog meer spieropbouw is. Hoe zit het met je cm's en hoe vind je jezelf er uit zien? Want je omtrek zegt stiekem wel meer dan het getal op de weegschaal. Spieren zijn zwaarder.
Ik geloof in je. Het komt weer goed. Met jouw discipline! Ik begrijp dat je je 'bleh' voelt, maar probeer de knop weer om te zetten. Je bent mooi en goed zoals je bent en je bent meer dan het getal. Maar je weet wat je moet doen om weer tevreden te zijn. Je kan het. Doe nog even rustig aan t/m de verjaardag van je zoon en ga er dan weer voor. You can do it!!!
xSanne
Onbekend
January 1, 2012 om 12:52
Nee, niet Den Haag, maar Haren (Drenthe).

Die overtollige kilo's, dat zijn er meer je in mijn dagboek ziet. Af en toe gedraag ik me nl. als een struisvogel; als ik het niet zie, is het er niet:sssttt: Hoe dom kun je zijn?

Met jouw overtollige kilo's gaat het ook meevallen. Je zult zien, als je weer gewoon in het gareel gaat, zijn ze zo weer weg!
January 1, 2012 om 17:47
Hey Ina,

Jou voornemens zijn super haalbaar. Die 55 had je een week geleden ook gehaald, dus dat moet zeker snel terug op de weegschaal staan. Dat gespierde lijf is volgens mij al het geval, maar dat moet je voor jezelf zeggen uiteraard.
Vreetbuien zijn helaas wat moeilijker tegen te houden, als ik zo'n ongeloofelijke eetdrang heb neem ik een komkommer of tomaten :D die vullen goed en daar moet ik me niet slecht over voelen.
Ook die hardoopdoelen moeten lukken, gewoon tijdig gas terugnemen als je blessure weer opspeelt, want het laatste dat je wil is tussendoor een paar weken out. Wat bedoel je juist met die hypertrofie? Toename van spierweefsel?

Ik weet wel dat mijn vriend het wat gemakkelijker zal hebben met afvallen, maar zonder beweging denk ik toch dat het niet zo goed zal gaan als hij denkt. We zullen wel zien, het belangrijkste vindt ik dat hij volhoudt, en niet wanneer hij het resultaat bereikt. Al zou hij ook gerust wat fitness en krachttraining kunnen gebruiken :D.
Liefs
Sofie
Onbekend
January 2, 2012 om 01:19
Hey Ina,

Ik heb me nog niet durven wegen(ga ik straks doen na mijn training en na een toiletbezoek).

Vandaag heb ik nog een dagje vrij en ga ik hier alles van onder tot boven poetsen, de kerstboom afbreken en weer zien dat mijn huisje heerlijk fris ruikt. Veel afleiding zodat ik van de chocolade blijf.

Eerlijk gezegd ben ik blij dat ik er weer tegenaan kan. Weer gezond en licht eten en sporten. Dat is de laatste week niet zo geweest. Ik heb overal last van stramme spieren en een zere maag en darmen. Al die troep is niet zo best vrees ik.

Ik heb eens zitten rondneuzen op het net en ik denk dat ik mijn training volgens body4life ga doen. Ook de voeding enz... We zien wel of het wat uithaalt.

Veel succes in het nieuwe jaar!:gezondereten:
Onbekend
January 2, 2012 om 02:57
Hoi Ina,

Vier kilo is wel héél véél hé, daar gaat zeker ook wel heel wat vocht bij zitten door de alcohol (dan hou je toch vocht vast, denk ik). Hopelijk ben je die extra's weer snel kwijt.

Nog veel plezier met je zoon zijn verjaardag!!

Net zoals Femme hier ook een poetsdagje en de kerstboom ontmantelen en vanaf morgen weer mijn vertrouwde werkroutine (ideaal voor mijn dieet).

Geniet er nog van en veel succes met het diëten!!!

groetjes,
Ruth
January 2, 2012 om 06:46
Hoi Ina!
Oeps.. vier kilo! Da's niet leuk! Maar hopelijk heb je die er zo weer af nu alles weer enigzins normaal wordt. Ik heb me nog niet gewogen na oud en nieuw. Ga ik zo doen. Gisteren heb ik bij mijn moeder thuis de laatste oliebol en de laatste kerstkransjes opgevreten. Ook heb ik drie keer opgeschept met het avondeten. Dus ik hou mijn hart vast.... ik stond wel alweer om 9 uur in de sportschool vandaag...

Ik wens je een goed nieuwjaar toe, en veel succes!
January 2, 2012 om 13:05
oeps.... ben eens benieuwd wat bij mij het verdict zal zijn, tzal wellicth ook wel heel heftig zijn... Maar kom, gewoon terug de moed samenschrapen en terug gaan, want mijn streef komt dichterbij, 27 mei.... nog wel even maar ik zal me moeten in de hand nemen of ik kom er niet!

Succes jij missie en ik ben zeker dat je deze keer sneller van die stomme extraatjes gaat afkomen!

dikke kus,

Evy
Onbekend
January 3, 2012 om 08:01
Hey Ina,

Hoe gaat het met de klop omzetten? Weer gezond aan het eten of snack je nu en dan nog eens? Morgen de verjaardag van je zoon, niet? Nog even zondigen of komt er geen taart op tafel?

Het zal een hele aanpassing zijn om weer fulltime aan de slag te gaan. Weer even een andere routine aannemen want je doet toch wel veel op zo een dagje voor je prive.

Hoe gaat het met je man? Heeft hij al een nieuwe job op het oog?

Ga je deze week nog solden doen? Ik denk niet dat ik me aan kledij ga wagen. Als ik mijn humeur ok wil houden :) Heb wel mijn geld dat ik gevraagd had voor kerst deze morgen besteed aan een mooie handtas. Wilde al eerder eens een degelijke handtas, in maart voor mijn 30ste verjaardag maar toen is het er niet van gekomen. Hij staat te pronken op de tafel.
Deze is het geworden.

Gisteren heb ik mijn eerste keer het bovenlichaam getraind volgens het body4life principe en vandaag ben ik natuurlijk stijf. Daarnet al naar de infraligne geweest en straks hoop ik nog te kunnen gaan joggen.

Veel succes verder meid !

Onbekend
January 4, 2012 om 04:25
Op zich wel een goede tip, die compressiekous. We hebben ze hier wel in de la liggen, zonder voet, dus past altijd. Op een gegeven moment leek het of iedereen er mee liep en ik vind het echt geen gezicht (ijdel he). Heb het idee dat het nu ook weer op zijn retour is. Mijn man heeft ze ook een hele poos gedragen en zwoer erbij maar inmiddels zie ik ze nooit meer....
Maar zoals je zegt, proberen kan altijd. Betere tijden zijn ook mooi meegenomen :)
Wil vandaag ook weer lopen. Hoop maar dat het weer een beetje meewerkt want van lente is geen sprake meer, 't is nu herfst.
Ik hoop dat jij weer goed gaat. Ik ben zojuist weer even op de weegschaal geweest en die liet hetzelfde getal zien als eergister, tjsa. Uit ervaring weet ik dat de aanhouder wint, dus we gaan gewoon door.
Onbekend
January 4, 2012 om 04:29
Ik lees net ook dat je dit jaar full time aan het werk gaat ivm de werkloosheid van je man. Als ik goed tussen de regels doorgelezen heb, werk je als jeugdverpleegkundige bij een GGD?
January 4, 2012 om 04:38
4 kg is inderdaad niet niks. Maarrr als je normaliter KHarm eet dan houd je vaak veel vocht vast als je weer KH nuttigd of alcohol drinkt. bizar hoe een lichaam daarop reageert. In iedergeval veel succes met het eraf sporten, het gaat je lukken!
January 4, 2012 om 08:59
Hee Ina,

4 kilo klinkt veel en ziet er afschuwelijk uit op de weegschaal, maar zoals zovelen hieboven al hebben aangegeven.. het is niet puur vet wat je lichaam aan kg opgeslagen heeft... Je zal heus wel iets aan gekomen zijn met al et lekkere eten, maar als je straks weer gewoon verder gaat :) is er echt niets aan de hand. Jij had je streef al bereikt, jij gaat gewoon nog een paar weekjes knallen en dan ben je daar weer :). Bovendien wil je af en toe gewoon lekker knunnen blijven eten toch? Moet zo af en toe ook es kunnen... =). Komt heusss goed! samen gaan we er weer vooor!
Ik merk dat ik nog wel steeds veel verlang naar lekkernijen.. zoetigheid etc. Daarom ben ik maar aan de rauwe cacao chocolaatjes geslagen.. beetje rondgooglen hier en daar en daar komen de iets minder slechte hapjes voor mijn neusje :). Ik voel me op et moment erg goed :). Vrijdag zla wel even een baaldagje worden :P, maarr we gaan gewoon door! Samen :).
Succes!! en gefeliciteerd nog met je zoon!!!
January 4, 2012 om 12:27
Hey Ina,
Wat hatelijk toch he wanneer andere mensen voor jou beslissen dat je niet meer hoeft af te vallen. Tegen mij beginnen ze het ook al te zeggen. Als ik zeg dat ik er nog 10 kg af wil dan is het dadelijk van "je bent toch al goed zoals je nu bent" e.d. Ik beslis nog steeds zelf waar ik me goed bij voel. Hopelijk komt die beweging in de schaal er snel aan! Ik duim.
Liefs
Sofie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan