Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 1, 2012

Jolijt woog op het moment van schrijven 78.90 kg (bmi: 27.30).

De eerste dag van 2012 kabbelt langzaam verder. De laatste oliebollen en appelflappen zijn op, de koektrommel is leeg, voor vanavond is er nog een lekker stukje oude kaas, de koelkast puilt uit van de gezonde spullen, en vanaf morgen gaan we er weer helemaal voor!
Dit jaar moet die 72 kilo-grens bereikt gaan worden. Vorig jaar was ik heel aardig op schema, tot ergens in augustus. Toen kwam de klad erin, en vanaf oktober ging het lijntje de verkeerde kant op.
Maar vanaf morgen gaan we er weer helemaal voor!
Ik heb mijn doel gewoon 12 maanden verschoven. De eerste maanden moet ik er dus meer moeite voor doen om op de ideale lijn te komen, en daarna kan ik wat gas terugnemen.
Ik wacht nog 14 dagen af of mijn oude buddies zo na 1 januari weer opduiken, en dan ga ik grote schoonmaak houden en iedereen verwijderen waar ik al maanden niets meer van gehoord heb. Meer opruimen is één van mijn goede voornemens!

Lieve buddies en meelezers, ik wens jullie allemaal een geweldig jaar vol mooie momenten, waarin al je wensen uit mogen komen.

Jolijt

January 1, 2012 om 14:00
Hoi Jolijt
Zo hier ook goede voornemens. Ik lees je stukjes altijd graag, Wat ben jij actief zeg! Ikzelf was ook weerhelemaal vastgelopen vandaar dat ik niet meer schreef. Ik heb het nu ook weer opgepakt, inclusief een abonnement op een fitnessclub. Met goede begeleiding. Ik heb van de week aan xco wandelen gedaan. Dan loop je met twee buizen met zand in je handen oefeningen te doen. Was zwaar maar leuk. verder ga ik dus twee maal fitnessen en een maal die xco en nog een keer zwemmen. Hoop dat het dan wil lukken. Ik zal dan wel wat aan mn dieet moeten aanpassen denk ik want ik gebruik wel veel energie. Vooralsnog heb ik er veel energie voor teruggekregen want ik ben ook lekker bezig in mn huis. En dat was al even geleden....
January 1, 2012 om 14:07
Hoi Jolijt
Naar het ziekenhuis afgelopen middag, groot bord met let op MRSA bacterie.
Melden bij de verpleging. Instructie gehad we mochten naar moeder maar erna meteen naar huis dus niet naar andere patiënten in het ziekenhuis.
De deur moest dicht blijven bij moeder, wat een vervelende situatie.
Ze was op enig moment zo depressief ze zei ik kom hier niet meer levend vandaan, en als ik geen bezoek heb zit ik heel de dag te huilen van de pijn.
Het doet me dan zo zeer dit aan te moeten horen.
Ik had een vrouwelijke chef maar toen haar moeder in het ziekenhuis lag had ze de kinderen laten schrijven een heel groot papier met: onze oma verdient de beste zorg.
Ik weet ook wel dat iedere verpleegkundige niet hetzelfde is maar de ene neemt mijn moeder serieuzer als de andere.
Ik vind dit naar maar het is wel de realiteit.
Bijvoorbeeld als moeder naar de toilet moet en achteraf kwam er niets vind ik niet dat de zuster dan zegt u moet ons niet voor niets roepen. Bah, moeder is 84 ligt daar al 3 maanden afwisselend stervend en dan weer niet.
Met vreselijke pijnen en dan vind ik zo een reactie misplaatst.
Maar goed ik zou zo iets anders doen.
Zo Jolijt jij bent ook weer op de hoogte!
We gaan er weer voor en een goed idee om eens de balans op te maken aangaande jouw buddy's.
Goed idee!
:christ:
Onbekend
January 2, 2012 om 01:44
Opruimen is echt lekker en een nieuw jaar leent zich daar uitstekend voor. Ik heb vanochtend de laatste flap en bollen verwijderd. Nu nog de boom (die blijft tot driekoningen staan, gewoon uit luiheid :) en dan is het echt serieus. Ik heb de eerste dag zonder grote trek prima doorstaan. Ik heb mijn doelstelling begin vorig jaar een jaartje bijgegesteld, hoewel dat zijn inmiddels nu twee jaartjes maar vooruit we gaan ervoor. Zo actief als jij zal ik niet worden want met een wandeling (voor jou peanuts) van 23 kilometer zit ik aan zee en dan? Ik wens je een prachtige voortzetting van 2012!
January 2, 2012 om 03:33
Hey Jolijt,
Flink de bezem door alles doet goed! En een ijskast vol gezonde dingen maakt het veel makkelijker om je aan een dieet te houden. Dan kies je voor een worteltje ipv een koekje. Heel veel succes dit jaar!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan