Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 1, 2012

Butterfly1987 woog op het moment van schrijven 101.50 kg (bmi: 32.04).Allereerst wil ik jullie allemaal een gezond, gelukkig en liefdevol 2012 wensen! En dat we maar vele kilo's mogen verliezen met zijn allen. ;)

Ik heb al even niets laten horen van me en ben nogal laks geweest in het bijhouden van mijn profiel hier op valtaf. Nu al die drukke dagen voorbij zijn hoop ik wat regelmatiger mijn dagboekjes en eetboekjes in te gaan vullen.

Morgen ga ik me weer wegen en mijn gewicht invullen. Ik ben met de feestdagen niet zo streng geweest voor mezelf, dus ik verwacht wel wat te zijn aangekomen. Desondanks ben ik wel netjes naar de sportschool gegaan tussen de feestdagen door. Ik sport nu zo'n 7 weken, 3 maal in de week een uur. Vanaf de komende week wil ik dit gaan uitbouwen naar 4x per week sporten en dan 1,5 uur per keer. En uiteraard weer wat beter letten op de voeding, nu de feestdagen weer achter de rug zijn.

Het sporten bevalt erg goed, ik heb vrijwel geen last meer van spierkrampen, wat een verademing! Ik begin meestal op de loopband, als opwarmertje. Vervolgens doe ik de crosstrainer en roeimachine en ik sluit af met fietsen en vaak nog wat krachttraining.
De komende maanden wil ik er even flink tegenaan gaan. Het zou mooi zijn als ik tegen de zomer wat kilo's lichter ben, zodat ik me wat lekkerder kan kleden. Op de hele warme dagen zou ik graag in een korte broek, rok of zomerjurkje willen lopen, iets wat ik nu niet durf, waardoor ik met 30 graden vaak in een lange, warme spijkerbroek loop. Niet echt prettig!

Ik ga er weer flink de schouders onder zetten, op naar een lijf waarin ik me prettig voel! :)

Groetjes,
KellyJanuary 8, 2012 om 03:37
Hoi Kelly,

Je streven is erg goed! Ga zo door dan gaat het vast lukken!
Succes!

Groetjes,
Tielie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan