Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

Vreetbuitje woog op het moment van schrijven 68.60 kg (bmi: 24.31).

dag vijf gister superveel zin in vanalles gehad vooral ook zin in gewoon fruit zal blij zijn weer aan mijn punten te kunnen beginnen, dit dieet is goed te doen maar niet gemakkelijk voor mezelf heb wel het gevoel dat ik al ben afgevallen dus hoop nog steeds op goed resultaat.

May 26, 2005 om 13:08
heerlijke appeltaart gegeten had een lekkere kwak slagroom wel lekker gevonden maar goed dit was natuurlijk ook al een toppertje hoor,
we zijn op de helft nog 5 dagen te gaan hopelijk gaan de kilo's eraf heb niet echt het idee, de eerste dagen wel maar ik heb nu ook weer superveel gegeten en zit propvol, wie niet probeerd die weet het niet ook he ben nog steeds gemotiveerd wil leuke kleren kopen dus nog een kilo of 6 minimaal.
May 26, 2005 om 14:36
Inderdaad beetje stijle helling zo. Gaat wel goedkomen. Ben nu heel benieuwd hoe het met jouw afvallen gaat, over mijne hoef ik niet meer nieuwsgierig te zijn, ik ben zo sterk niet! Appeltaartje was erg lekker. Ga er voor zaterdag ook alvast maar 1 inslaan als ik bij snoepkont lees dat ze op zijn wordt ik toch een beetje huiverig. Als ik wat lekkers mag wil ik het hebben ook. Desnoods bak ik zelf een appelflap.
May 27, 2005 om 14:21
Ik zit net een beetje op internet te surfen. Volgens meerdere mensen zou een soeplepel je grootste besteklepel zijn en mag je tijdens dit dieet absoluut geen varkensvlees. Vandaar dat het bij mij niet zo snel gaat.
May 28, 2005 om 02:06
Ik ga gewoon voor de grote soeplepel hoor, want er staat ergens anders in het dieet een eetlepel. Ik neem aan dat ze toch dezelfde maten zouden aanhouden als ze hetzelfde bedoelen. Ennnnnnnnn ik ben 6 ons afgevallen nu 2,4 kg in totaal. Dat is 4 ons gemiddeld per dag. Zo kom ik toch op 4 kg. Kon vandaag mijn super broek aan die ik eenmaal aangehad heb en daarna uitgegroeid was (maatje 38). Niet te stuiten. Nu extra gemotiveerd.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan