Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

Najade woog op het moment van schrijven 66.60 kg (bmi: 23.32).


Hehe, het wil ff allemaal nimeer lukke. Heel slecht dagje kwa dieten. Mja, kheb gehoord dat je dat eigelijk wel moet hebben zo 1 dagje in de week dat je je wat laat gaan. Omdat anders je stofwisseling wel eens zou kunnen gaan zakken. Hoe het ook zij, dit is dus mijn snack-dagje van deze week. En het is de bedoeling dat dit dus het enige snack-dagje is van deze week. Vanaf morgen ben ik trug streng voor mezelf, want zaterdag wil ik toch nog wel zeker 63 wegen of eronder zoals nu. Dus zal ik morgen wat moeten compenseren.

Met het leren vlot het ook niet zoals ik zou willen. Ik heb dit jaar al een paar keer een 9/20 gehaald. En tis precies alsof ik daardoor wat faalangst heb. Mijn laatste 2 examens in januari en maart waren anders wel goed, maar toch heb ik altijd schrik dat ik weer juist geen 10 ga halen.
Hetgeen we nu moeten leren is daarbij ook nog eens heel moeilijk en saai, dusja, kzou het wel heel erg fijn vinden om erop door te zijn, want ik heb geen zin om het deze zomer nog eens te moeten leren.
Mja, het wil dus niet egt goed lukken. Zoals ik al zei tis nogal moeilijk en ik kan het allemaal niet egt onthouden.

We zullen morgen wel zien hoe het loopt, hopelijk lukt het toch nog wel.

Straks ga ik dus naar kot, en aangezien daar dus geen internet is en geen weegschaal kan ik mij dan niet wegen en ook geen berichtje achterlaten. Dus zeg ik nu al maar: tot zaterdag allemaal, geniet van het zonnetje (ik zit morgen heel de namiddag in een aula zonder ramen, hahah) en nog veel succes met het lijnen...


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan