Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 3, 2012

Rippedgirl woog op het moment van schrijven 63.30 kg (bmi: 23.25).

DINSDAG 3 JANUARI 2012
Zo, alle feestdagen overleefd. Op zich best goed eigenlijk. Ik heb met oud en nieuw echt netjes gegeten, geen oliebollen en appelflappen aangeraakt. Zelfs geen wijn of champagne!

Gewicht is erg stabiel. Ik ben de afgelopen week ongeveer echt hard bezig om af te vallen. Dus wat mij betreft ben ik een beetje té stabiel! Want afvallen lukt nog niet zo. Ik woog de afgelopen dagen tussen 63,3 en 63,7 kilo. Maar ja.. ik wilde naar beneden met dat gewicht! Hoewel ik dus niet veel eet en wel sport, lukt het afvallen nog niet zo. Dat vind ik wel jammer. Maar ja, ik houd altijd goede hoop voor de volgende dag. Als ik vandaag weer goed mijn best doe, en morgen en overmorgen weer, dan moet er vanzelf wat gebeuren.

Ik moet een nieuw afvalplan maken. Mijn vorige heb ik bij lange na niet gehaald, 60kg op 1 januari. Dus die 60kg zal wel blijven staan, maar ik heb alleen meer tijd nodig. Misschien nog een week of 6-7. Mits ik consequent mijn best doe!

Ohhhhhhhhhh en ze hebben momenteel zulke goede en lekkere aanbiedingen bij alle supermarkten! Daar moet ik dus ver vandaan blijven... gewoon boodschappenlijstje, paprika, citroen, tomaten, grapefruit, kwark etc. uit het schap pakken en afrekenen... nou moet ik zeggen dat dat op zich best goed gaat. Het lukt me wel om de lekkere dingen te laten staan.

Kortom; ik moet volhouden. Door blijven gaan met waar ik mee bezig ben. Alleen dan kan ik resultaat behalen! Tot de volgende keer!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan