Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 3, 2012

Oranjevla woog op het moment van schrijven 77.80 kg (bmi: 26.61).

**update**

Zo, zucht, even adem halen. Vandaag ging het echt lekker, heel veel gedaan gekregen in 1 dag. Wat voelt dat lekker zo'n flow. Vanavond ook nog verder aan mijn afstudeerproject. Ik moet het over twee weken af hebben... Strakke planning om het te halen.

Het afvallen gaat heel lekker, en mij aan mijn gezonde levensstijl houden is inmiddels vrij makkelijk. Ik heb niet meer grote behoefte aan overmatig chocolade, suiker, vette kant en klaar, en witte deegwaren. Ik geniet van al het fruit en een dikke plak donker meergranen brood. Ik bedacht me vandaag dat ik nu een eetstijl heb waar ik de rest van mijn leven aan wil houden. (al mag ik straks wel een boterham extra als ik op gewicht ben) Ik voel me nooit hongerig of hunkerend naar mijn oude gewoontes.

Ik eet als "the skinny", ik bedoel te zeggen dat als je kijkt naar je collega's tijdens de lunch, zie je de slanke gezonde mensen alleen maar donker brood en veel fruit eten. Ze kunnen er veel van eten en slank blijven. Het zijn dezelfde mensen die regelmatig traktaties afslaan, maar zich af en toe ook gewoon laten gaan. Zo wil ik ook zijn, nee zo ben ik nu aan het worden.

Tot morgen :)

Groet Li

----------------------------------------------------------------------------------
Hoi allemaal,

Vandaag maar een kort bericht en niet bij iedereen kunnen lezen/reageren. Ik zit in de afstudeerstres...

De weegschaal was wel vriendelijk met 77,8 kilo, dus ik kom weer heel dicht bij mijn streeflijn (die ik tijdens de feestdagen kwijt was ;) ). Fijn gevoel.

Tot snel,

Groet Li

January 3, 2012 om 02:54
Fijn zo! Ik moet zeggen, ik vind je streeflijn ook wel vooruitstrevend, hoor, dan moet je dus nog bijna 8 kilo kwijtraken in zo'n 7 weken? Ik gun t je natuurlijk van harte, maar als je lichaam zo snel niet wil, ook niet getreurd, dan gewoon nog even langer doorgaan en dan kom je er ook!

Succes met afstuderen en in de stress niet teveel naar de lekkere dingen grijpen, he?!

January 3, 2012 om 07:10
Dat is toch wel lekker afstuderen met een lieve weegschaal..... :haha:
Heel veel succes met de stress.....Gaat lukken....
:happynewyear08:
January 3, 2012 om 13:45
Wat heerlijk voor je! En ik snap heel goed wat je bedoelt met dat gezonde eten van slanke mensen. Laatst zei ik dat ook nog tegen twee docenten op een school waar ik tolk. Ze complimenteerden me met m'n gewicht en we hadden het er zo over... en ik vertelde hen ook dat ik ook steeds zie dat slanke mensen ook gezonde keuzes maken. Vroeger dacht ik dat ik gewoon aanleg had om dik te worden, meer een halve slachtofferrol. Maar ik ben gaan zien dat mensen die slank zijn, ook vaak de lekkere dingen afslaan. Daar heb ik van geleerd.

Ik ben ook erg benieuwd hoeveel ik uiteindelijk zal eten als ik helemaal op gewicht ben. In principe mag je steeds minder eten, je BMR wordt steeds lager... Maar ja, volgens mij zou ik, met mijn huidige sportpatroon, toch zeker zo'n 2100 kcal aan moeten kunnen. Ik ben niet van plan dat echt te gaan eten, nou ja, misschien wat vaker iets als appelsap drinken ipv altijd maar thee en water, waar ik nu bijna altijd voor kies. En dan inderdaad misschien een boterham erbij. En misschien een keer een keuze maken voor iets minder mager beleg, maar gewoon eens salami of gebraden gehakt ipv de kipfilet met bieslook (is ook wel lekker hoor). Maar alles met mate en goed blijven balanceren!

:fijneavondbeer:
January 3, 2012 om 15:16
Bedankt voor jullie berichtjes :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan